donderdag 3 november 2016

Ronde kunststof deksels

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment deksels. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Boek uw Hotel in Rønde online. Reserveer online, laagste prijzen. Kunststof deksels voor hygiënisch afsluiten van kunststof bakken met afmetingen: 30x20cm, 40x30cm, 60x40cm en 80x60cm. De stapelbare bakken blijven onderling stabiel stapelbaar in combinatie met de deksel.


Onze deksels zijn bestand tegen de meest agressieve chemicaliën (zuren en logen) en is smaak- en reukloos. Damme Kunststoffen heeft ze op zijkanten van watertanks geplaatst, dan zo hoog mogelijk ivm minder druk maar wij kunnen geen garantie geven op waterdichtheid. Dit product is niet echt gemaakt om druk aan te kunnen.

Wij gebruiken deze deksels ook wel voor accubakken onder de grond voor batterijopslag en accuopslag. Transparante deksel Deze doorzichtige deksel past op alle vier multi-inzetbare ronde cups met een. Kunststof draagtassen Herbruikbare draagtassen Hygiëne Voedselveiligheid Schoonmaak- en hulpmiddelen Hygiënepapier Afvalzakken Persoonlijke bescherming. Bij DYKA vindt u deze kunststof deksels in vierkante en ronde uitvoeringen en voorzien van kraag.


Beschikbaar in diameters van 3mm tot en met 7mm en belastingsklassen B12 C2en D400. Metalen deksels en toebehoren. Naast de kunststof varianten, levert DYKA ook verschillende metalen putdeksels en toebehoren voor wegdek en perceel. Bij Bouwkampioen kan je een putdeksel in aluminium, kunststof of gietijzer eenvoudig en goedkoop kopen online, prijs weten of bestellen. Een stalen adapterring wordt meegeleverd.


Het deksel is voorzien van robuuste kliksluitingen uit slijtvast kunststof (zonder scharnieren voor een onderhoudsvriendelijke en verkeersveilige werking). Hermelock - kunststof putdeksel 1ton Composiet kunststof putdeksel met belastingsklasse B125. Volwaardig alternatief voor de zware gietijzeren putdeksels, en volledig onderhoudsvrij. Door de gladwandige constructie is de hygiëne van de emmers, kuipen en tonnen gewaarborgd.


De kunststof emmers, kuipen en tonnen zijn eenvoudig grondig te reinigen. Wij leveren bijpassende deksels en onderstellen voor kuipen en tonnen. Gecombineerd met de deksels en onderstellen zijn onze kuipen en tonnen zeer praktisch in gebruik.

Lekvrije deksel die kristalvorming tegengaat, waardoor de doos ideaal is voor het transporteren van voedsel en het invriezen van restjes. Een brede verscheidenheid aan ronde kunststof jerrycan met deksels -opties zijn voor u beschikbaar, zoals plastic, glas en metalen. Ook kunt u kiezen uit melk, verzorgingscrème ronde kunststof jerrycan met deksels. Kunststof ventilatiebuizen zijn makkelijk verwerkbaar achter de wand of boven het plafond.


Bij ons vindt u kunststof ventilatie kanalen van hoogwaardig PVC in allerlei vormen en maten. U kunt bij ons terecht voor een kunststof rond ventilatiekanaal maar natuurlijk ook voor rechthoekige kunststof ventilatiekanalen. Witte ronde Emmers van tot liter. Gemaakt van Polypropeen kunststof. Deksels , afdekhoezen en scharniersluitingen De deksels zijn verkrijgbaar in polyethyleen, polypropyleen en nog veel andere kunststoffen.


Voor stapelbakken, die bestand moeten zijn tegen een hoge gewichtsbelasting, zijn ook stalen deksels en roestvast stalen afdekkingen verkrijgbaar. Daarnaast zijn de verschillende kunststoffen leverbaar in allerlei uitvoeringen, diktes en kleuren. Dit alles maakt een kunststof keuze en uitvoering niet makkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts