woensdag 9 november 2016

Nieuwste trend behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Inspiratie of leuke tips om zelf te behangen , vind je hier.


Op zoek naar kwalitatief en goedkoop behang ? Neem dan een kijkje in de webshop.

De laatste trends in behang. De tijd dat behang bestond uit saaie patronen en standaard kleuren ligt al lang achter ons. Wil jij regelmatig je interieur veranderen en nét wat verder gaan dan een wandje schilderen? Kies dan voor een nieuw behang.


En geen zorgen: met vliesbehang hoef je niet aan de slag met een behangtafel en grote potten lijm. Je lijmt de muur in en behangt direct vanaf de rol. Haal de sfeer van de jaren weer terug in huis met behang met een patroon!


Deze trend kun je ook omschrijven als vintage behang of retro behang.

Verder is er een trend naar een natuurlijke look. Bijvoorbeeld behang met een houtlook, planten of bos. Het resultaat is elegante, stijlvolle kamer die een rustgevende woonruimte biedt om te ontspannen en tot rust te komen. In de nieuwe behangcollecties Geonature en Resource van Eijffinger zagen we de trends hierboven al voorbijkomen.


Zo bevat de collectie Geonature vooral dessins met een knipoog naar de periode waarin Art Deco floreerde. Denk hierbij aan exotische materialen (hout, ivoor, goud) en grafische vormen. De nieuwste behang trends van dit moment.


Waar behang voorheen subtiel werd toegepast in het interieur mag het nu echt gezien worden! Hoe opvallender hoe beter. Teveel bestelde rollen behangen worden niet retourgenomen. Nieuwste vtwonen collectie!


Eventele klachten zullen enkel onder de volgende voorwaarden in behandeling worden genomen. Alle rollen moeten voor gebruik gecontroleerd worden op gelijke badnummers. Om alles uit de kleuren te halen, raden we aan om goede pigmenten te gebruiken.


Laat je daarom adviseren door een speciaalzaak, zoals De Mooiste Muren, zodat je niet met verkeerde kleuren thuis komt. Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Vergelijk prijzen en bestel! Dit blok kunt u vrij gebruiken. U kunt hier bijvoorbeeld een algemene tekst over uw bedrijf en webshop plaatsen.


Van Eijffinger behang , Designers Guild en Graham Brown behang tot vrolijke Pip behang voor de kinderkamer en hip fotobehang behangen tips. Dagelijks woontrends ontdekken en wooninspiratie opdoen! Muur behang is hét decoratiemateriaal bij uitstek voor elke muur. Je kan er de sfeer van je interieur volledig mee transformeren en zorgen voor een leuke eyecatcher.


Behang is ook geen tijdelijke trend maar gaat al heel wat jaren mee, weliswaar in andere vormen, patronen en toepassingsmethoden. Hier vindt u behang dat nieuw binnen is bij ons. Wij proberen de webshop regelmatig bij te werken met het nieuwste behang.


Mocht u uw gewenste behang niet kunnen vinden, dan kunt u ons altijd mailen of bellen! Behang , in het algemeen, evenals fotobehang, in het bijzonder, geniet opnieuw van een groeiende populariteit. In talloze artikelen, of het nu gaat om modebladen of marktstudies, is de heropleving van behang een hot topic. Met het We are colour- behang geef je een kamer meteen sfeer mee.


De We are colour-collectie van colora omvat naast accentbehangen, ook “Me”-kleuren, “You”-kleuren en decoratieve technieken. De volledige collectie ontdek jij in je colora-winkel. Hier maak je alvast kennis met enkele grote trends in behang.


Voordelig trendy en hip behang online bestellen bij Behangwereld. Groot aanbod trendy behang van alle bekende topmerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts