donderdag 17 november 2016

Paneelgordijnen verduisterend

Bekijk het gehele assortiment paneelgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Alle paneelgordijnen vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie. Een paneelgordijn is ideaal om te hangen voor grote ramen en tuindeuren.


Daarnaast kun je paneelgordijnen ook gebruiken als afscheiding in een kamer.

Deze gordijnen zijn namelijk lang en kunnen eenvoudig worden verschoven. Door de kleuren of motieven kun je een paneelgordijn ook gebruiken als smaakmaker in je woonruimte. Hoe hang je de gordijnen dan op? Heel eenvoudig met het nieuwe ophangsysteem van IKEA: VIDGA.


Met dit systeem creëer je verschillende ophangmogelijkheden voor je rol- en paneelgordijnen. Onaantrekkelijke aspecten met paneelgordijnen verhullen. Open kasten en rekken kunnen makkelijk worden verborgen door het ophangen van een paneelgordijn.


Zo ziet alles er netjes en opgeruimd uit.

Verduisterende paneelgordijnen voor de slaapkamer of kinderkamer. Wie in de slaapkamer of kinderkamer ook paneelgordijnen wenst, die kiest natuurlijk het beste de verduisterende paneelgordijnen. Met alle voordelen van de gewone paneelgordijnen én de optie om het helemaal donker te maken. Transparante paneelgordijnen filteren het licht en bieden toch nog uitzicht naar buiten.


Semi transparant paneelgordijnen filteren het licht mooi en bieden toch privacy doordat de doorkijk beperkt is. Deze paneelgordijnen zijn er in vrijwel elk gewenste kleur en in diverse dessins. Van een rustige tint voor in de slaapkamer tot een vrolijk kleurtje voor de kinderkamer, je vindt het in ons ruime assortiment!


Er is een ruime keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende paneelgordijnen. Vrijwel al onze paneelgordijnen zijn gemaakt van polyester. Polyester heeft veel interessante eigenschappen. Zo is polyester goed tegen (relatief) vochtige ruimtes, verkleurt minder snel, is vrijwel altijd goed schoon te krijgen en daarnaast droogt polyester snel.


De panelen kunnen zo groot zijn als de stof het toelaat. Als het om paneelgordijnen gaat, bieden we je als raamdecoratie merk unieke mogelijkheden. Ons eigen Hewo stoffen paneelgordijn op maat gemaakt waarbij je uit verschillende stoffen kunt kiezen. Van transparant tot verduisterend in de kleuren volgens de laatste mode.


Heel belangrijk bij paneelgordijnen is de keuze van de stof. Voor de stoffen is er een uitgebreide keuze uit verschillende stijlvolle stoffen: transparant, uni, dessin, verduisterend , brandweren zonwerend en zelfs strings.

Voor wie trendsettend wil zijn in zijn interieur is onze paneelgordijn collectie een aanrader. Maak jouw paneelgordijnen verduisterend of doorschijnend voor het gewenst effect. Onze paneelgordijnen worden vervaardigd volgens jouw wensen en kunnen ook door ons worden opgezet tegen een redelijke prijs. Paneelgordijnen worden ook wel Japanse panelen genoemd.


Bij de Toppoint gordijnen en vouwgordijnen is de keuze zelfs onbeperkt aangezien elk product uit die collecties met een perfecte Dimout-voering of Blackout-voering wordt afgewerkt. Door het combineren van kleuren, stoffen, diverse gradaties van transparantie en horizontale ‘tussenlatten’ kun je het geheel een eigen karakter geven. Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.


Door het railsysteem kun je de panelen gemakkelijk aan de kant schuiven. Je kunt zelfs kiezen voor een paneelgordijn met panelen die je afzonderlijk van elkaar kunt verschuiven. Alles over raamdecoratie bij Kwantum.


Lees hier eenvoudig online alle informatie en kom naar één van onze winkels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts