donderdag 3 november 2016

Feng shui cursussen

Opzoek naar een specifiek product of dienst? U vindt alle categoriën op onze website. Met Startpagina bent u altijd van alles op de hoogte: van aanbiedingen tot het nieuws!


Feng Shui cursus : wat leert u? Ziekmakende patronen herkent en doorbreekt u. Deze opleiding bestaat uit cursus modules van elk lesdag, aangevuld met eindopdracht en het examen.

Er zijn veel verschillende stromingen die soms zelfs tegenstrijdige adviezen geven. Ik heb het gevoel dat JE nabij het meesterschap bent. Ik was tijdens de cursus onder de indruk dat jij als vrouw en Europeaan, tussen de meesters jouw ‘indruk’ gemaakt hebt in Azië.


Volg dan nu de opleiding feng shui van Thuiscursus. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol feng shui consultant. Wieke heeft een gezonde mix van spiritueel en praktisch inzicht, en weet werkelijk overal een oplossing voor. Hou de deuren ook vrij zodat de Chi doorheen de woning kan stromen. Deze algemene regels zijn toepasbaar voor de volledige woning.


Vind alles snel en eenvoudig in één handig overzicht op jouw Startpagina.

Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. Het veranderde mijn visie op de werel op anderen en op mezelf. Ik ging mijn huis en tuin op een heel andere manier bekijken. Sommige dingen waren heel confronterend en toch wist ik diep van binnen dat je gelijk had.


Deze intensief- cursus geeft de kans om in een kleine groep van maximaal studenten intensieve leer-ervaringen op te doen over de periode van ca. Volksuniversiteit Den Haag biedt een breed scala aan cursussen. Maar wie zijn nou eigenlijk de mensen áchter die cursussen ? In dit interview maak je kennis met een van onze docenten: Darina Veen.


Een vierkante of rechthoekige kamer zorgt voor goede. Schrijf u in voor onze cursussen. Volgens de feng shui is de woonkamer een ruimte waarin we ontspannen. Het midden oftewel het centrum van deze ruimte zou (afgezien van eventueel een kleed en kleine tafel) vrij moeten blijven. Zo geniet je van ruimte en heb je ook ruim zicht in je woonkamer wat de sfeer positief beïnvloedt.


Voeg uw bestelling toe en u ontvangt aangepaste aanbiedingen, zoek prijzen en vergelijk. Een wereld die je bewust maakt van de invloed die je woon en werkomgeving op je leven heeft. Zoals je huis is ben je zelf. Een verandering in je huis betekent een verandering in jezelf.


Indien de cursus niet zou doorgaan wegens te weinig inschrijvingen, wordt het gestorte cursusgeld terugbetaald. Deelnemers zijn (binnenhuis)architecten en andere woonadviseurs, veelal geïnteresseerd in alternatieve bouwmethodes, en mensen die het voor zichzelf doen.

Het is zeker iets voor jou als je behoefde hebt aan een omgeving vol evenwicht en harmonie. Tijdens een consult bij jou thuis krijg je veel tools aangereikt over de juiste kleuren, materialen, vormen en de opstelling van jouw interieur. Verzorgt energievolle spirituele opleidingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts