dinsdag 15 november 2016

Silvana kussensloop

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Koop vandaag nog het fijnste Kussenloop. Ontwerp uw huis met bijpassende Kussensloop. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Silvana kussensloop

Ook is de katoenen molton kussensloop sterk vochtabsorberend en beschermt het je kussen tegen vuil. De slopen zijn bovendien prima te wassen op graden Celsius, waardoor je kunt blijven genieten van een fris en hygiënisch gevoel. Ontdek sale aanbiedingen online Mooie pillowcases die precies bij jouw dekbedovertrek passen! Deze slopen zijn geschikt voor alle hoofdkussens met schoudercontour.


Silvana Support molton kussensloop. Let op, dit zijn de maten van de kussensloop. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Kussenslopen van diverse materialen en in uiteenlopende trendy ontwerpen.


Bovendien is de sloop behandeld tegen huisstofmijt. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Het kussen is uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en gemiddeld of groter dan gemiddeld van postuur bent. Een katoenen kussensloop plaats u direct om uw kussen, waarna u het kussensloop wat bij uw dekbedovertrek hoort daar weer overheen doet. Het is gemaakt van 1 katoen en afgewerkt met een easy care finish voor eenvoudig onderhoud.


Dankzij de rits aan de bovenzijde blijft het sloop mooi dicht zitten. Een kussensloop plaats u direct om uw kussen, waarna u het kussensloop wat bij uw dekbedovertrek hoort daar weer overheen doet. Wanneer u bovenmatig transpireert adviseren wij u een molton kussensloop. Deze is gemaakt van 1 geruwd katoen en een stuk dikker dan een standaard kussensloop. Deze 1 katoenen kussenslopen set voegt zachthei stijl en comfort toe aan uw woonkamer.


Silvana kussensloop

Gebruik deze kussenslopen om meteen de uitstraling en het gevoel van uw interieur te veranderen. Het fijne katoen geeft de kussenslopen een frisse en moderne uitstraling. De molton is wasbaar op graden celcius.


De tijk is behandeld met Aegis tegen huisstofmijt (anti-allergisch). Hij is anti-allergisch behandeld dus uitstekend voor degene die allergische reacties hebben. Zo kun je altijd terecht voor allerlei voordelige dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en kussenslopen. Molton is wasbaar op graden.


Silvana kussensloop

Welk artikel je ook zoekt om je slaapkamer mooi in te richten, je vindt het bij Beter Bed! Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Het wordt gratis bezorgd met Jaar garantie. Voor 17:bestel morgen in huis.


Hierdoor voelt het kussen zachter aan en het gebruik van een kussensloop verlengt de levensduur. Je kunt hiervoor een normale 60xkussensloop gebruiken. Het gebruik van een kussensloop heeft geen negatieve invloed op de dooradembaarheid van het kussen. Zo zijn er hoofdkussens variërend van extra zacht tot stevig en met wel of geen extra support voor de nek. Of kies voor dekbedden van verschillende warmteklassen.


Wij bieden een ruim aanbod zodat iedereen kan genieten van een fijne nachtrust. De vulling van het kussen bestaat uit een wat zachte latex. Zo heb je altijd een passende kussensloop bij je beddengoed. Ze vormen zich gemakkelijk om jouw kussen heen en blijven daarom altijd heel goed zitten. De kussenslopen passen goed bij onze hoofdkussens.


Met onze kussenslopen van katoen geef je je bed de uitstraling die jij wilt. En zo kies je zelf de sfeer van je slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts