vrijdag 7 juli 2017

Stoere kapstok

Kapstokken voor elke ruimte. Trendy kapstokken voor een betaalbare prijs. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Stoere kapstok op maat gemaakt.

Origineel handmade bij Rene Braas, de bedenker van dit type kapstok. Onze site gebruikt cookies o. De stang met de haken is verhoogd gemonteerd. De hoedeplank is gemaakt van oud doorleeft steigerhout. Door het materiaalgebruik heeft deze kapstok een authentieke uitstraling die in elk interieur tot zijn recht komt en echt van nu is.


Deze zwart metalen kapstok Haak hang je overal in huis op. We misten in ons eigen assortiment nog een mooie kapstok. Metalen kapstok met een mooie houten plank, handig voor spullen op te leggen.

De kapstok heeft haken om de jassen of andere spullen mee op te hangen. Deze kapstok is een echte musthave bij de industriële woonstijl want daar past hij perfect bij. Een kapstok voor grote ruimtes.


Staande kapstokken kunnen gemakkelijk geplaatst worden in grote ruimtes. Een absolute topper in het assortiment van fonQ is de staande houten kapstok. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Ontdek ons unieke assortiment kapstokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Wilt u een grotere kapstok of meer kapstokhaken? Een echte eye cather en UNIEK.


Afmetingen steigerbuis kapstok Basic. De steigerbuizen voor de steigerbuis kapstok basic hebben een diameter van ø 33. Steigerbuis kapstok basic levering.


Je ontvangt de steigerbuis kapstok Basic demontabel met de bijbehorende pluggen en schroeven. Alle producten geven een robuuste, industriële uitstraling.

Nieuwe kapstokhaken op je oude kapstok of rechtstreeks in de muur geven je interieur weer een nieuwe look. Met ons aanbod van stoere , hippe, brocante en landelijke kapstokhaken vindt je vast de kapstokhaak die bij jou past. Het is ook handig om kapstokhaken aan de binnenzijde van een kast of deur te bevestigen.


Typische industriële kapstok Diva. De Diva, eveneens van het merk Spinder Design, is een stalen industriële kapstok met een buisframe van blacksmith staal. Dit geeft jouw hal een ontzettend gave en stoere uitstraling!


Bij Leen Bakker vind je verschillende soorten kapstokken en wandhaken, altijd voor een verrassend lage prijs. Kies voor een staand model kapstok , een wandkapstok of een aantal losse wandhaken voor aan de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts