donderdag 20 juli 2017

Citronella kaars blokker

Alle contactgegevens van de Blokkerwinkels. Neem eenvoudig contact op. Uitgebreid assortiment gezondheidsproducten. Bel of mail voor gezondheidsadvies!


Bekijk ons uitgebreid assortiment gezondheidsproducten online of in onze winkel. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. De mogelijkheden met de kaarsen van Blokker zijn dus oneindig.


Het assortiment kaarsen bestaat uit de beste en bekendste merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bolsius, Walra en Gouda. Deze duurzame kaarsen blijven urenlang branden zodat je lang kunt. Met deze Party Light van Bolsius heb je twee vliegen in één klap: een gezellige verlichting en de muggen blijven op afstand. Citronella kaarsen geel, stuks.


De gele citronella kaarsen worden geleverd in een glazen houder.

Dit zijn kaarsen waar citronella olie aan toegevoegd is. Wat te doen tegen muggen Ons wordt vaak gevraagd wat te doen tegen muggen. Wij kunnen dan aangeven dat je citronella kaarsen moet gebruiken. Bij Blokker vind je kaarsen die geschikt zijn voor iedere ruimte en voor iedere gelegenheid!


Geurkaarsen en waxinelichtjes Blokker heeft kaarsen in verschillende soorten en maten. Zo vind je gegarandeerd een kaars die bij jouw voorkeuren past! Met de geurkaarsen geef je jouw huis een geheel andere. Met deze citronella geur kaarsen houd je muggen en andere insecten op afstand. Een kaarsje aan in huis is heel gezellig.


Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel. Kaarslicht zorgt voor sfeer. Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig!


Met de citronella kaarsen en theelichten van Bolsius haalt u een kwaliteitsproduct in huis. Sommige mensen waarderen de citronella olie geur zeer maar de meeste mensen vinden het een overheersende geur. De kaarsen zijn getest en houden insecten op een afstand. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Geurkaarsen, stompkaarsen of dinerkaarsen, ze maken iedere ruimte een beetje mooier.


Of je nu kiest voor grote kaarsen , kleine kaarsen of waxinelichtjes, ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis. Witte kaarshouders met citronella waxinelichtjes.

Voor gebruik dient u het beschermdekseltje eraf te halen, alle kaarsjes eruit te halen, en kaarsje terug te plaatsen. Decoratief zinken emmertje met citronella kaars. Anti-muggen kaarsen met citronella geur. Naast het gebruik van citronella in producten zoals kaarsen en lotions met als doel muggen en andere insecten te weren, wordt citronella ook vaak als geurolie gebruikt in schoonmaakmiddelen.


Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts