maandag 24 juli 2017

Spatwand keuken glas

Eenvoudig Online Bestellen. Met Of Zonder Print, Altijd Op Maat! Prachtige wanddecoratie achter uw fornuis, eenvoudig schoonmaken, hoge kwaliteit. Maak van je huis een thuis.


Vraag Nu Uw Gratis Keuken Magazine aan Heelijk Orienteren en Inspireren! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Een glazen keuken achterwand is bestand tegen hoge temperaturen. Glas heeft namelijk de eigenschap dat het licht reflecteert en niet absorbeert. Hierdoor wordt een vertrek veel lichter en ruimtelijker. Spatschermen voor de keuken (9Artikelen) Onze spatschermen van glas of aluminium geven een luxe uitstraling aan je keuken , achter de kookplaat of gootsteen. Daarnaast kun je alles veel beter schoonhouden.


Kies uit de vele ontwerpen en maten. Onze wandpanelen zijn makkelijk schoon te maken en beschermen de keukenmuren tijdens het koken. Hou je het graag helemaal persoonlijk, dan kan je de afmetingen ook precies afstemmen op de maten van je keuken.


Deze keukenachterwanden worden volledig op maat gemaakt en zijn leverbaar in 6mm gehard helder veiligheidsglas, mat (acide) glas , extra helder glas , gekleurd helder glas en gekleurd extra helder glas. Na een nacht drogen kan men de naden aan de zijkant afwerken met silicone. Dergelijke spatwand is echt een aanwinst voor uw keuken. Bij een goed onderhoud hebt u hier jaren plezier van.


Spatwand keuken glas

Spatwanden in glas zijn slijtvast en hygienisch. De hoge glansgraad zorgt voor een weerspiegeling die de keuken groter doet lijken en het licht weerkaatst. Ook het werkblad kan in glas gemaakt worden waardoor het één geheel vormt met de spatwand. Een dekkend gekleurde keukenachterwand is een eye-catcher in de keuken. Het is daarom belangrijk dat de achterwand niet gaat verkleuren of dat de verf los gaat laten.


Kies daarom voor een glazen achterwand die geverfd is met een keramische verf. Bij het harden van het glas wordt de keramische verf onderdeel van het glas en kan er nooit meer af. Je wilt in de keuken onbezorgt kunnen koken en kunnen rommelen met potten en pannen.


Niet ieder glas is daar geschikt voor. Het glas moet tegen een stootje kunnen en tegen hitte. Daarom werken we bij Glasbestellen. De wand is glad en wordt doorgaans uit één stuk vervaardigd (afhankelijk van hoe groot de glasplaat is), waardoor de glazen spatwand geen voegen heeft.


Via ons offerteformulier kan je eenvoudig en snel een offerte vragen. Je ontvangt van ons binnen de dagen een prijs voor jouw glazen spatwand. Een spatwand in glas trekt meteen de. Doorgaans betaal je voor de plaatsing van een glazen spatwand in je keuken slechts het verlaagde tarief van BTW. Dit is een korting van maar liefst ! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Want een spatwand heeft een glas oppervlak en is naadloos. Heel makkelijk proper te houden!


Zo houd je je glazen spatwand kraaknet. Bovendien maakt een glazen spatwand je keuken optisch groter. Prijsvoorbeeld gekleurde keuken spatwand in helder glas. De gekleurde of gelakte spatwanden zijn goedkoper dan standaard spatwanden in helder glas.


Spatwand keuken glas

Populair zijn de witte spatwanden , of spatwanden in grijs, blauw, oranje of zwart. Je kan zelf bepalen hoeveel geld je wenst te investeren in een glazen spatwand. Glazen spatwanden en glazen keuken achterwanden worden vervaardigd in 6mm dik glas. Het gehard veiligheidsglas is hittebestendig en UV-bestendig.


De randen van de spatwand in glas zijn poly-geslepen waardoor er geen kans op snijwonden bestaat tijdens het vervoer en plaatsing van de glasplaat. Kiezen voor een glazen spatwand in je keuken zorgt er voor dat je kan rekenen op een enerzijds minimalistische, maar anderzijds ook zeer moderne afwerking. Uiteraard wordt uw glazen spatwand ook geheel op maat gemaakt. Kortoeen mooie glazen achterwand in uw keuken begint bij Meester in Glas ! Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen mooi maar bieden ook praktische voordelen. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken.


Spatwand keuken glas

Als u uitgaat van een glazen keuken achterwand van bijvoorbeeld 2. Ook berekenen wij een vast bedrag voor inmeten en plaatsen. Het toepassen van gekleurd glas in de keuken biedt daarin een uitkomst. Op deze manier zijn de keukenwand of de keukentegels namelijk niet meer zichtbaar.


Op die manier heeft u een unieke spatplaat in uw keuken die naar uw eigen smaak is gekleurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts