woensdag 19 juli 2017

Floatglas

Zoek naar glasplaat op maat op de nieuwe KensaQ. Floatglas is het basisproduct dat via verschillende omvormingen en assemblages een rijk productengamma oplevert voor warmte-isolatie, zonregulering, decoratie, veiligheid en geluidsisolatie. Planibel is het merk van floatglas bij Glaverbel. Heeft u een vraag of wilt u dat we bij u langskomen? Floatglas van AGC Nederland vormt de basis van als ons glas en kan uitstekend gebruikt worden als enkel glas.


Ons floatglas is perfect glad en heeft daardoor vele toepassingen in vele verschillende sectoren.

Bekijk onze mogelijkheden en neem contact op met onze specialisten! Floatglas heeft deze eigenschap niet – het glas is altijd perfect vlak. Voor niet-monumentale panden is dit vlakke aspect vaak gewenst, wat ertoe leidt dat floatglas daar vaak in voorzetramen wordt toegepast. Bij monumentale panden geldt echter het omgekeerde: de originele glaspartij heeft dan immers een bijzondere esthetische waarde.


Floatglas wordt vaak gebruikt om isolatie glas en gelaagd glas compleet te maken. Ongeharde glazen legplanken zijn alleen mogelijk wanneer er heel weinig gewicht op komt te staan. Wanneer je een glazen legplank nodig hebt voor zware artikelen, kan je het beste bij gehard glazen legplanken op maat kijken. De betekenis van floatglas vind je op deze pagina.


Er werd definitie van floatglas gevonden in de woordenlijst.

Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Floatglas Glas dat wordt geproduceerd door gesmolten glas over een bad gesmolten tin te laten lopen, en vervolgens langzaam te laten afkoelen zodat een vlakke glasplaat wordt gevormd. Het zo geproduceerde glas is bijzonder soepel.


Floatglas is een speciale glassoort die ook wel bekend staat als vensterglas of vlakglas. Het glas wordt gebruikt als basis voor bovenlichten en meubels, maar is tevens de basis voor andere glassoorten zoals isolatieglas en gelaagd glas. Blank enkel floatglas , verkrijgbaar vanaf € 2per m Wij leveren dit product in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) en in België in de provincies Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. Enkel glas, ook wel floatglas genoem is één enkele glasplaat. Enkelglas kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden.


Enkel floatglas is in enorm veel verschillende samenstellingen verkrijgbaar. Glasdiscount heeft de meest voorkomende samenstellingen in het assortiment opgenomen. Het glas is lichter dan het tin, waardoor het erbovenop blijft drijven.


Gesmolten metalen hebben een perfect vlak oppervlak en op deze manier is ook (de onderkant van) het glas perfect vlak. Floatglas staat beter bekend onder de naam vensterglas of vlakglas. De basis grondstoffen van deze glassoort bestaan onder andere uit zan kalk en soda.


Het glas komt vloeibaar uit de smeltovens en wordt tijdens het koelen over een vloeibaar tin bad getrokken. Door dit proces is de naam floatglas (drijvend glas) ontstaan. Bij extra helder floatglas wordt het lood uit het glas weggelaten.


De mogelijkheden zijn eindeloos met floatglas.

Zo kunnen er bijvoorbeeld isolerende coatings op worden aangebracht, voor bescherming tegen de hitte of tegen de kou. Als u liever dubbelglas heeft dat ook nog eens isolerend werkt, dan is dit natuurlijk ook mogelijk met floatglas. Deze kleurtinten ontstaan door tijdens het smeltingproces metaalverbindingen toe te voegen.


Stel hier zelf uw enkel float glas samen. De getoonde prijs is per vierkante meter en na het invullen van onderstaande velden, ziet u de eindprijs voor het gehele artikel. Glas bestellen via internet, het kan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts