woensdag 26 juli 2017

Gordijnrails kwantum

Vind gordijnrails kopen het nu op Kensaq. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails , daar heb je niet zoveel aan. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar.


Ook bochten en uitschuifbare gordijnrails.

Allereerst is het belangrijk de keuze voor een ophangsysteem te maken: kies je voor een gordijnrails of gordijnroede. Een gordijnroede hangt verder van het plafond en werkt met ringen die door de roede gehaald kunnen worden. Heb jij onlangs nieuwe gordijnen, rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht?


Bekijk dan ons aanbod gordijnrails en gordijnroedes, gordijnringen, eindstoppen en knoppen, roedesteunen en meer. Standaard gordijnrail of wel U-Rail, is tot een lengte van 7cm. Online en voor betere prijzen verkrijgbaar tot werkdagen in Huis!


En datzelfde geldt dus ook voor gordijnsteunen.

Immers, aan de gordijnsteunen hang je je gordijnroede op. In één vloeiende beweging doe je snel je gordijnen open en dicht. De gordijnrail monteer je aan het plafond en vervolgens bevestig je het gordijn met behulp van haken of ringen aan de rails. Dubbele gordijnrails voor plafondmontage. Een goed alternatief voor een traditionele gordijnroede.


Gordijnrails kopen bij KARWEI. We hebben zowel enkele als dubbele gordijnrails in ons assortiment. Met de aanschaf van speciale verbindingsstukken kun je onze plafondrails individueel volgens je eigen wensen monteren. Om twee gordijnrails aan te sluiten, heb je twee connectoren.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Niet alle ramen hebben altijd een standaard maat. Kwantum - Daar woon je beter van! Bij KARWEI kun je gordijnrails en gordijnroedes op maat laten maken. Heb je bijvoorbeeld een erker of een uitbouw die rond aflopen, dan kunnen wij voor jou gordijnrails maken, voorzien van één of meerdere bochten.


Als je gordijnen wilt gaan ophangen om privacy te creëren of om licht buiten te sluiten, heb je gordijnrails nodig. Het ophangen van de rails is heel gemakkelijk.

Zaag de rails op maat en bevestig de rails aan het plafond of meteen op het kozijn. Daarna kun je meteen de gordijnen ophangen. Je kamer is af, je gordijnen gekozen.


Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn, de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Let op dat er niets in de weg zit voor de montage, zoals randjes.


Bij Leen Bakker vind je alles voor het ophangen van gordijnen. Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare. Bepaal het midden van het raamkozijn en markeer (met een winkel- of hoekhaak) het midden op het plafond.


Vanuit dat midden meet je de beugelafstand naar links en naar rechts. Let op de beugelafstand van het raam voor voldoende vrijloop van de gordijnen. Plafondbeugels zijn ook verkrijgbaar voor dubbele gordijnrails.


HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Alles voor een aangeklede ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts