vrijdag 14 juli 2017

Trap met betonlook

Vind beton look het nu op Kensaq. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Middag Leerdam is een familiebedrijf met jaar ervaring met het legwerk in eigen beheer. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz.


Voor 23:bestel is morgen thuis!

Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Voor het maken van een betonlook trap met betonlook verf volg je drie stappen. De 1e stap is het aanbrengen van primer. In primer zitten kleine korreltjes, waardoor de betonlook trap niet glad wordt.


Als je de kleine korreltjes hinderlijk vindt, kun je altijd deze licht wegschuren na het drogen. Wij hebben een pakket samengesteld waarmee je een trap van maximaal mkunt verven voor € 17-.

Dit pakket wordt, inclusief handleiding voor een betonlook trap , gratis thuis bezorgd. Per mkost een betonlook trap : € 199. De betonlook is een trend die steeds meer gezien wordt. Voor een strak en simpel uiterlijk kunt u ervoor kiezen om een complete betonnen trap te laten plaatsen. Benieuwd naar de prijzen van trap met betonlook ? Start nu uw gratis offerteaanvraag!


Helaas voelt beton vaak koud aan en kunt u een complete betonnen trap niet makkelijk vervangen. De robuuste uitstraling van de betonlook is uitstekend te combineren met natuurlijke materialen, maar bijvoorbeeld ook met een NEWstairs trapleuning of balustrade. Betonlook trap laten plaatsen door ervaren vakman.


Laat je adviseren over de mogelijkheden met een betonlook trap of vind een ervaren vakman die de traprenovatie kan uitvoeren. Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn en beschikken over jarenlange ervaring met traprenovaties. Bent u op zoek naar een Microcement traprenovatie met betonlook , omdat u uw oude trap graag wilt renoveren of een unieke uitstraling wilt geven? Met de verschillende producten en technieken is Topcover in staat om uw trap te transformeren – een nieuw leven geven – zodat uw trap dé unieke uitstraling krijgt die ze verdient. Uw trap krijgt een heel ander aanzien wanneer u deze laat bekleden met microbeton.


Strak, stijlvol en slijtvast. Met het bekleden van zowel treden als stootborden in dit decor, creëer je één geheel en krijg je het effect van een massief betonnen trap.

Een betonlook trap is helemaal trending in interieur land. Het past goed in een industriële woonstijl of een strak interieur. Beton is een sterk materiaal en dat maakt een betonnen trap enorm duurzaam. Ook fijn om te weten, is dat een betonnen trap weinig onderhoud nodig heeft. Er zijn een aantal mogelijkheden om een betonlook trap te creëren.


Met een goede voorbereiding is dit prima te toen. Besluit je dit van de winter aan te pakken lees dan deze tips voor het schilderen van je trap voor je aan de gang gaat, hier staan handige tips die de moeite waard zijn. Uw bestaande trap in een nieuw jasje?


Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van traprenovatie en trapbekleding. Geef uw trap een mooie, industriële uitstraling met betonlook overzettreden. Als gespecialiseerd traprenovatie bedrijf leveren wij dat graag aan u. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat u verrassen door onze prijzen. Is momenteel een van de meeste gevraagde decorkleuren bij het renoveren van een trap. Omdat een trap met een industriële uitstraling hier natuurlijk perfect bij past, kun je bij ons ook kiezen voor een traprenovatie met een natuursteen uitstraling.


Denk bijvoorbeeld aan een betonlook trap , een trap met granietlook of een trap in het roestbruin. Een trap met betonlook is enorm populair. Niet iedere trap brengt dezelfde kosten met zich mee. Zo kost het renoveren van een gedraaide trap doorgaans meer tijd dan een rechte trap.


En de prijs van de renovatie van een open trap ligt vaak lager dan die van een dichte trap , aangezien je minder materiaal nodig hebt. Met microbeton over jouw bestaande trap krijg je een budgetvriendelijk alternatief voor het plaatsen van een nieuwe trap. Voorwaarde is echter dat deze een harde en stabiele ondergrond heeft. Of heb je een ontwerp van een trendy betonlook trap ? Na overleg met jou of de ontwerper wordt de trap geplaatst en afgewerkt met de microbetonkleur naar.


Maar wat heel veel mensen niet weten, is dat je betonlook verf ook voor andere doeleinden kan gebruiken. Zo zou je een trap met betonlook verf kunnen verven, werkbladen, meubels, noem maar op. Je zou zelfs een stoere betonlook vloer kunnen creëren met betonlook verf. Maar behalve met houtdessins, is vinyl ook leverbaar met andere dessins en kleuren, bijvoorbeeld met een betonlook.


De stootborden kun je verven, maar je kunt deze ook laten bekleden met hetzelfde materiaal en kleur als de trede. Ook andere materialen zijn mogelijk, bijvoorbeeld aluminium. Tevens kunnen de zijkanten van de trap worden bekleed. Met de betonlook profiteert u daarom van de voordelen van de kunststof afwerking, maar heeft u tevens een unieke blikvanger in huis.


Dankzij het rustieke design van de betonlook is deze tevens goed toepasbaar voor het bekleden van trappen van natuurlijk materiaal. Vraag bij uw leverancier naar de mogelijkheden en de kosten die hieraan verbonden. Creëer met de trapconfigurator een voorproefje van uw perfecte trap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts