donderdag 6 juli 2017

Aikon lounge showroommodel

Voor de laagste prijs op Beslist. Prijs exclusief levering) Deze bank kun je bekijken op de volgende locatie: Sint Jacobsstraat 12. De kracht van Aikon Lounge ligt in het flexibele, modulaire karakter van de zitelementen en de kussens.


Je kunt de rug- en sierkussens naar eigens wens plaatsen, en deze zijn in verschillende breedtes en kleuren te. Dankzij het modulaire karakter van de Lounge is het mogelijk om hem in veel verschillende opstellingen neer te zetten. Vergelijkbare zoekopdrachten voor aikon lounge.


We hebben begin dit jaar een dure bank (twee delen) gekocht Aikon Lounge van designonstock. We werden daar goed geholpen maar toen de bank binnen was, kregen we binnen twee dagen plooivorming en bij de naad was er een lelijke deuk die erger werd als je erop. Bekijk alle design meubels in onze outlet. Gereedschap - Verf - Behang.


Alles om te klussen op beslist. In de zitting is gebruik gemaakt van een koudschuim vulling, met daar bovenop een comfortabele losse toplaag. De serie Aikon bevat meerdere elementen die met elkaar gecombineerd kunnen worden tot een complete. Gratis bezorging NLBE.


De Aikon Lounge bevat veel details en het minieme pootje versterk de uitstraling van de bank. Designonstock Aikon lounge meubels. Ga lekker liggen in de heerlijke losse kussens die dit model zo nonchalant maakt. Scherpe aanbiedingen en afprijzingen op design meubelen uit onze showroom.


Aikon lounge showroommodel

Kom langs bij Postma Interieur of bekijk onze sale pagina. Door naar eigen wens rugkussens en sierkussens te plaatsen krijgt de bank een unieke, speelse uitstraling. En wilt u een keer wat afwisseling, dan koppelt u de elementen moeiteloos anders of zet u ze juist los in de ruimte.


Beleef de wereld van de Aikon Lounge. Aikon is een bank waarin vormgeving en comfort elkaar optimaal aanvullen. Een bank zoals een bank bedoeld is met een verfijnde detaillering.


Het horizontale pootje versterkt de vormgeving van de bank. Eerst kiest u een of meerdere zitelementen, daarna de rugkussens en tenslotte de sierkussens. Hiermee krijgt de bank een unieke uitstraling en bepaalt u ook zelf het zitcomfort. De Aikon bevat veel details en het minieme pootje versterk de uitstraling van de bank.


De mooiste banken van Alkmaar. The Dalt side tables, design by Studio Foorumi, sit next to the Barrell, design by Frederik Roije. Together, these pieces create a space that invites the visitor to take a. Uitvoering met gepolijst alu poten ( wijkt af van de foto ) Afmeting 1x 102. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee.


Leverbaar in diverse uitvoeringen. Aikon Lounge is een doorontwikkeling van bank Aikon , die zich door zijn comfortable look en royale zitvlakken uitstekend leent voor een lounge uitvoering. Daarnaast ontstaat een luchtig beel doordat de brede rug achter de kussens zichtbaar is. De zithoogte van de bank is centimeter, de zitdiepte is centimeter.


Het ontwerp is een doorontwikkeling van model Aikon , die zich door zijn comfortabele look en royale zitvlakken uitstekend leent voor een lounge -uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts