vrijdag 28 juli 2017

Lumbaal kussentje

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


Bekijk ons unieke assortiment kussens. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Alle tuinartikelen shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen! Dit rugkussen auto Blauw van Defa is zeer geschikt om te gebruiken als autostoel kussen. Met dit Defa lumbaal kussen neemt u automatisch een goede en comfortabele zithouding aan.


Lumbaal kussentje

Dit lumbaal kussen auto wordt veel gebruikt door mensen die lang of vaak in de auto zitten. Lumbaal kussen heeft met zijn anatomische vormgeving en daardoor biedt dit kussen maximale steun. Met dit lumbaal kussen blijven de lendenwervels recht, terwijl de laterale ondersteuning eventuele spanning reduceert. Inclusief elastische bevestigingsband.


De actieve ondersteuning van dit anatomische Defa lumbaal kussen corrigeert de zithouding waardoor rugklachten worden voorkomen. Dit Defa lumbaal rugkussen lendekussen wordt al jaren door fysiotherapeuten en ergotherapeuten aangeraden ter ondersteuning van de rug tijdens het zitten thuis of op het werk, op kantoor. Rugkussen, Harley lumbaal kussen. De lendenwervels blijven recht, terwijl de laterale ondersteuning de spanning reduceert. Zonder dit kussen kan men langdurig in een te bolle houding zitten waardoor krachten ontstaan die uiteindelijk leiden tot beschadigingen op de tussenwervelschijf om de kern van de tussenwervelschijf.


Lumbaal kussentje

Kleur van het Defa lumbaal lendenkussen. Het kussen wordt geleverd in de kleur zwart. We kunnen daarnaast donkerblauw en grijs leveren. Dan is dit lumbaal kussen de juiste oplossing voor u. U kunt dit lumbaalkussen (rugkussen) zowel thuis, op kantoor als in de auto gebruiken. Met de elastische band kan het kussen op de juiste hoogte geplaatst worden.


Hierdoor ondersteunt het uw rug daar waar het nodig is. Dit Defa lumbaar kussen is uitermate geschikt voor gebruik in een bankstel, eetkamerstoel of bureaustoel. Voor gebruik in de auto adviseren wij de Defa lordose zitsteun. Aan de achterkant van dit Defa rugkussen is een elastische band bevestigd.


Lumbaal kussentje

Gebruik deze elastische band om het kussen op de juiste hoogte op de stoel te plaatsen en te houden. Het orthopedisch lumbaal rugkussen geeft een gezonde ondersteuning ter preventie, vermindering en behandeling van rugklachten. Doordat dit rugkussen is gemaakt van visco-elastisch traagschuim (memory foam), vormt het kussen zich naar uw lichaam. Ik gebruik dit kussen al jaren en het was weer tijd voor een nieuwe want op zeker moment (na jaren) begint de vulling te verpulveren. Te gebruiken thuis, in de auto, op kantoor enz.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Op naar woonwarenhuis OTTO. Grote keuze in meubelkussens! Hier vind je wat jij zoekt!


Door de anatomische vormgeving biedt dit kussen maximale steun. Sterk en veerkrachtig schuimrubber ondersteunt je rug en lende. Daarnaast vermindert het kussen de spanning en pijn in de onderrug. Flexibel ontspannend en zit kussen , steunt het hele lumbale tot het halsgebiedDit ontspannend zit kussen is flexibel en comfortabel.


Het voorkomt uitglijding en behoudt zijn vorm. Het ondersteunt de hele rug van het lumbale tot het halsgebied. Het kan gebruikt worden als een comfortabel kussen of een kussen dat kan leiden tot een betere slaap.


Lumbaal kussentje

Bijna alle zithoudingen doen de lendeholling (lumbale lordose) sterk verminderen en zelfs omslaan in een meer bolle houding (kyfose). Het Defa Lumbaal lendenkussen is gemaakt van sterk en veerkrachtig schuimrubber en ondersteunt de rug en lende. Wij hebben ons gespecialiseerd in wigkussens. Hieronder vallen ergonomische zitkussens, balkussens, balanskussens, zitwigkussens, wiebelkussens en ergonomische slaapkussens.


Uiteraard hebben we via ons netwerk van deskundigen het ultieme assortiment in kussens samengesteld. Een brede verscheidenheid aan lumbaal kussentje auto-opties zijn voor u beschikbaar, zoals stran thuis en beddengoed. Ook kunt u kiezen uit anti- decubitus, massage en geheugen lumbaal kussentje auto.


Het Defa lumbaal rugkussen is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Zwart, Grijs en Blauw. Het kwalitatief hoogwaardige Defa lumbaal rugkussen beschikt over een aantal unieke eigenschappen. Dankzij de kussens van het erkende merk Defa kunt u draaien zonder uw rug in te spannen. Ook neemt u automatisch de juiste zithouding aan dankzij de Wigkussens.


En omdat het erg vervelend is als een kussen van de stoel afglijdt, zijn veel zitkussens voorzien van een antislip laag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts