vrijdag 21 juli 2017

Iittala origo

Uur Besteld = Morgen In Huis! Fantastische aanbiedingen. Kies uit producten vanaf € 190. Het opvallende decor met een vast en ritmisch patroon fleurt elke gelegenheid op.


De kleur oranje staat duidelijk centraal maar overheerst op geen enkele manier.

Het ontbijtbord met gestreepte rand straalt u tegemoet bij een zonnige zomerbrunch. De borden hebben alleen een stijlvol gekleurde rand. Drie originele porseleinen koffiekopjes van iittala. Vrolijke strepen (oranje serie).


De mogelijkheden zijn onbegrensd. Ideaal voor informele en feestelijke tafelsettings. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Persoonlijke klantenservice. De nieuwe beker, met een inhoud van ltr, is niet alleen verkrijgbaar in de nieuwe, groene kleur. Tijdloos en functioneel Scandinavisch design. Niets is lekkerder dan een verse yoghurt of kwark tijdens het ontbijt.


Om de dag goed te beginnen eet u deze verrukkelijke lekkernij natuurlijk uit een prachtig vormgegeven kom. Het eierdopje heeft een vrolijk strependesign dat direct in het oog springt en kleur brengt op tafel. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Met de tijdloze objecten van dit Finse designmerk koop je niet zomaar iets moois, maar ook iets dat je dagelijks kunt gebruiken. De meeste collecties bestaan al tientallen jaren en zijn uitstekend met elkaar te combineren. Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen. Van het glaswerk kennen de meeste mensen de Alvar Aalto vaas, en de Kartio glazen. Vertrouwd shoppen, snelle levering!


Waar vind ik gratis producten? Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten. Origo Beker met oor Beige 4cl.

Bekijk de nieuwe collectie van Iittala online bij de Bijenkorf. Liter - Oranje Maandag in huis. Hij wilde iets wat sterk was, wat alledaags gebruik aan kon, en uit niet te veel onderdelen bestond. Het wit van dit servies komt overeen met de andere witte serviezen van Iittala en kunnen prima met elkaar gecombineerd worden. Daarmee koopt u voor een aantrekkelijke prijs Iittala Teema servies van eersteklas porselein dat lang meegaat en uw eettafel een glans van stijl en finesse meegeeft.


Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Fins ontwerpbedrijf dat zich in huishoudelijke producten specialiseert. De Iittala groep heeft een sterke marktpositie in verschillende landen.


De producten worden gemaakt met een modern Scandinavisch ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts