woensdag 5 juli 2017

Behang oker

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Kwantum, daar woon je beter van!

Een prachtige structuur van oker geel beton op behang. Kies voor een hip en trendy print met dit behang. Gratis verzending €5-Of je nou in België of Nederland woont, geen probleem!


Wij verzenden je bestelling gratis als je bestelling boven de €5- uitkomt. Dit behang is alleen verkrijgbaar bij OKIKA. Mooi vliesbehang van het merk harlequin.


Het design heet bavero in de kleur oker en wit en de banen zijn. Uni en effen behang voordelig online bestellen.

Dan biedt retro behang de perfecte uitkomst. Binnen een handomdraai breng jij met een nieuw behang de ware ‘Studio 54’ vibe in jouw woning. De typische retro print is geometrisch en bestaat uit de leukste kleuren als beige, ( oker )geel, paars, bruin, groen en niet te vergeten oranje. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Jungle behang met strakke vormen. De verticale houten planken structuur geeft het behang extra sfeer. Dit is kinderbehang met een grote WAUW factor.


Tipi behang in een okergele kleur. Lief tipi behang okergeel voor de babykamer of kinderkamer. Door de okergele kleur zowel mooi in een jongens,- als in een meisjeskamer. Combineer ook eens met de andere okergele tipi items van Hip Huisje. Het tipi behang is gedrukt op vliesbehang.


Controleer je e-mail adres. Vliesbehang is makkelijk en snel aan te brengen zonder behangtafel. Maak jouw woonruimte een echte ‘place to be’.

Behang Nielson Oker kopen? Met dit fotobehang Dandelion grijs oker geef je de woonruimte de uitstraling die je zoekt! Het fotobehang Dandelion grijs oker is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld. Sylvander uni okergeel behang (vliesbehang, geel).


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk behang kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende behang aanbiedingen of een behang aanbieding op een bepaald merk.


Elke behang aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts