woensdag 12 juli 2017

Charrell home interiors

Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Get Home Interiors Online. Uiteraard zijn er onze conceptstores en verdelers waar onze collecties live te bekijken zijn. Vous pourrez également la découvrir en direct dans nos concept stores et chez nos distributeurs.


Charrell home interiors

Al bijna jaar lang inspireert Charrell. CHARRELL HOME INTERIORS , Geel. Je vindt er eigen merk van zeer uitgebreide, gevarieerde en kwalitatieve collecties landelijke en hedendaagse meubelen.


Er is een aanbod van standaardmaten en een nog groter aanbod van maatwerk. Ook verlichting en interieuraccessoires behoren tot het gamma. Het doel is om traditioneel handwerk weer te laten schijnen en aan moderne eisen te laten voldoen. De winkel in Geel ligt op slechts op minuten van Antwerpen en Hasselt en ligt vlakbij het op en afrittencomplex van Geel-West aan de E313.


Met een winkeloppervlakte van 2. Het hoofdkantoor en magazijn bevinden zich ook op deze locatie. Snelle levering en gratis retour! Bekijk meer ideeën over Interieur, Ideeën voor. The best of Home Furniture Design in a selection curated by Boca do Lobo to inspire interior designers looking to finish their projects.


Verlichting: Atmooz by Charrell. Woonkamer Inspiratie Kelder Open Haard Modern Landelijke Stijl Interieurstyling Huis En Tuin Architectuur. Heel uitzonderlijk kan men hier particulier binnen. We zijn gaan kijken omdat we nog nieuwe stoelen zoeken die.


Charrell home interiors

Charrell Home Interiors Exclusief interieur project BL. De eigenaars van dit prachtige huis beschikken over een mooie ruimte met veel lichtinval. Je vindt er zeer uitgebreide, gevarieerde en kwalitatieve collecties landelijke en hedendaagse meubelen. Op die manier creëerden we een mooi zicht op de tuin en veel extra licht in de keuken. Personaliseer jouw interieur met een zetel die écht bij je past!


Kies voor een gedurfde kleur of voor een vintage look in leder. Onze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Tot eind maart krijg je bovendien korting en een waardebon voor een volgende aankoop.


Charrell home interiors

Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in. Deze winkel is geplaatst in de categorie Interieurinrichting. Black Metal Verzen Minimalisme.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts