woensdag 19 juli 2017

Dubbelzijdige stickers

Eén sticker – twee reclamevlakken, één op de voorkant en één op de achterkant van de drager. Stickers , dubbelzijdig bedrukbaar. Dubbelzijdige raamstickers in vorm met niet permanente lijmlaag. Deze sticker bestaat uit een dubbelzijdig bedrukte niet-permanente klevende folie.


De folie is niet doorschijnend dus zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van het raam makkelijk te plakken en te verwijderen.

Zo wordt het bestellen van dubbelzijdige raamstickers in kleine aantallen steeds voordeliger. Ook kunt u zelf kiezen in hoeveel kleuren u uw dubbelzijdige raamstickers wilt laten maken of dat jouw stickers in full colour het beste uitkomen. Omdat er meerdere afdeklagen moeten worden gedrukt die niet direkt zichtbaar zijn is het een bewerkelijk karwei ze te maken.


Wij hebben hier voor sommige gevallen een slimme oplossing voor bedacht waardoor de dubbelzijdige stickers bij ons vaak goedkoper kunnen zijn dan bij andere aanbieders. U plakt de sticker aan de binnenkant van het raam. De sticker is dan van de buitenzijde leesbaar.


Enkelzijdige raamstickers zijn verkrijgbaar met een volledig witte achtergrond en met een plaatselijk witte achtergrond en dat al vanaf €3- per m2. Bij dubbelzijdige raamstickers zijn er twee kanten bedrukt.

Bestel dubbelzijdig plakfolie op maat. In onze collectie vind je ook dubbelzijdig Aslan folie. Aslan is een topmerk op het gebied van plakfolie en raamfolie. Dit dubbelzijdige kleeffolie beschikt dan ook over een enorm goede kleefkracht. Doordat het folie erg breed is, kun je ook grotere objecten met dit folie plakken.


Zelf stickers maken, helemaal zoals jij het wilt, ook! Plaats je bestelling, upload je bestanden en wij regelen de rest. Ook fijn om te weten: in veel gevallen kunnen jouw stickers al binnen enkele dagen geleverd worden. In sommige gevallen al de volgende.


Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. Formaat per sticker : x cm. Standaard: Dit is de verwachte dag gelever het kan voorkomen dat je bestelling een dag vertraging heeft.


De productie begint na ontvangst betaling. Als je bij ons een statische sticker of een raamsticker bestelt, kun je er voor kiezen om deze aan de binnenkant te plakken terwijl je de afbeelding aan de buitenkant zit. Het voordeel hiervan is dat anderen je sticker niet kunnen verwijderen.


Ook is je sticker meteen beschermd door het raam, waardoor je geen extra beschermlaag (laminaat) nodig.

Peel Off stickers zijn dubbelzijdig bedrukte stickers , die speciaal worden gebruikt om diverse actiematige of juist informatieve gegevens te weergeven. De peel off stickers zijn in diverse formaten en oplages beschikbaar, tevens is het mogelijk om de Peel Off stickers in een bepaalde vorm te snijden. De gesneden vinyl stickers (plakfolie) zijn makkelijk zelf te ontwerpen in de juiste maat met onze online ontwerper. Hieronder staan enkele voorbeelden van gewone gesneden vinyl stickers (plakletters, plakfolie) voor op ramen.


U kunt uw ruit geheel of gedeeltelijk voorzien van gesneden vinyl stickers. Raamstickers worden in spiegelbeeld gedrukt op transparant vinyl. Doordat de tekst op de raamsticker in spiegelbeeld gedrukt is, is de sticker aan de plakkende zijde leesbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts