woensdag 12 juli 2017

Bank scandinavisch

Betaalbare, retro design banken. Kom langs in een van onze showrooms. Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken?

Hier vindt u onze contactgegevens. Van stof-, poot- tot knoopkleur. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bekijk het Grootste Assortiment van Nederland Hier! Banken koop je eenvoudig online bij bol.


Via de online configurator en stel jouw perfecte design bankstel samen, met een paar drukken op de knop is jouw bank onderweg naar jou. De producten zijn vaak net even anders dan we gewend zijn en ondertussen goed betaalbaar.

Koop en verkoop scandinavische bank eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Scandinavisch design is tot op de dag van vandaag nog steeds erg geliefd. Comfort is belangrijk maar de looks spelen ook een grote rol.


Welke bank is jouw favoriet? Ongeveer twee jaar gebruikt, maar nog zo goed als nieuw. Voorheen waren wij bekend onder de naam Scandinavian Design Center. Ons unieke assortiment bestaat uit ruim 10. Vaak worden er natuurlijke materialen zoals hout, zeegras en riet op de voorgrond geplaatst.


Al onze meubels zijn handgemaakt vanuit onze eigen fabriek. Zo kunnen wij jou design met jaar garantie aanbieden. We leveren direct aan jou zonder tussenpersonen. De stijl kenmerkt zich door eenvou rust, minimalisme en functionaliteit. Witte muren en vloeren worden gecombineerd met koele kleuren en grijstinten.


Die lichte kleuren zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Door de minimalistische stijl zijn de banken rustig en eenvoudig vormgegeven.


Bekijk de collectie online of kom langs bij één van onze winkels! Dit bankje van massief teakhout is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Bij fonQ vind je modulaire banken voor iedere woonstijl. Het Teak bankje heeft afgeronde hoeken en een rugleuning met spijlen. Daarnaast zijn er elementen in verschillende materiaal soorten als nylon, polyester en ribcord.


Stel je eigen bank helemaal samen met losse elementen. Innovation Living banken en stoelen breiden uw leefruimte uit! Meubels die een verschil maken in het dagelijks leven. Een uitgedacht ontwerp dat stijl, comfort en functionaliteit combineert.


Door de (donkere)basic kleuren en de frisse pasteltinten kunnen de meubels zowel in een donker als in een licht interieur bijzonder mooi gestyled worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts