woensdag 26 juli 2017

Laagdiktemeter

Het meten van zinklagen kan prima met een magnetische meter omdat deze meer een gemiddelde waarde geeft terwijl je met een elektronische laagdiktemeter op zinklagen lokaal sterke verschillen ziet in de meetwaarden en dus moet uitmiddelen. Door de laagdiktemeter af te stellen op deze heersende condities beperkt of voorkomt u de hieruit voortkomende fouten. Nieuwe generatie laagdiktemeter. Non-destructief, hoge precisie, FN- modellen.


Deze laagdiktemeter beschikt over een handig LCD display zodat u de meting direct af kunt lezen.

Om uw winkelervaring te optimaliseren willen wij, Checkline Europe B. Elcometer heeft een uitgebreid assortiment gecertificeerde folies en nulplaten om de nauwkeurigheid van de laagdiktemeter te garanderen. Verkrijg de beste prestaties van de Elcometer 4laagdiktemeter en maak optimaal gebruik van de ± nauwkeurigheid van de meter door de laagdiktemeter te kalibreren voor de toepassing. Zet vervolgens de natte laagdiktemeter haaks (hoek van graden) in je nog natte verflaag. Zorg dat de gebruikte zijde stevig in contact is met de vlakke ondergrond en zorg dat beide hoektanden (standvoeten) in de natte verf staan.


Verwijder de natte laagdiktemeter zonder deze te schuiven, zodat alleen de tandafdrukken achterblijven. Een laagdiktemeter is een instrument dat in de coatingindustrie wordt gebruikt.

Fouten in laagdikten resulteren in een nodeloos verbruik van tij materiaal en geld. Bij een te dunne coating zijn de dekking en beschermende mogelijkheden niet voldoende en gaat er tijd verloren in het hercoaten van het betreffende voorwerp. Bespaar tot wel via kiesproduct. Op zoek naar een diktemeter of laagdiktemeter ? Laat u adviseren door de specialist met jaar ervaring.


Bekijk ons aanbod van (laag)diktemeters online! DeFelsko laagdiktemeter probes verschillende probes beschikbaar voor al uw toepassingen. Digitale laagdiktemeter met seperate sondes of met geintegreerde sondes. Meet alle niet-magnetische lagen op non-ferro metalen (niet-magnetische metalen) met de N sonde, met de F sonde kan het apparaat alle niet-magentische lagen op magnetische metalen (ferro) meten. Automatische herkenning van de gebruikte sonde (Ferro of Nonferro) bij de HCT.


Koop een laagdiktemeter voor uw doel direct in onze diktemeters-webshop, met gratis verzending naar alle Europese landen. AUTOLAK-TESTER is een magnetische laagdiktemeter in handig balpen formaat (met clip) voor het meten van verflagen zonder stroom op staal en ferro metalen met een bereik van - 7μm. Gemakkelijk te gebruiken: plaats de meter gewoon op de uitgeharde verf, lees de schaal af als de meter van de lak wordt getrokken. Bij ons kunt altijd een deskundig en vrijblijvend advies verwachten voor de aanschaf van uw nieuwe meetinstrumenten.


Of het om een laagdiktemeter , wanddiktemeter, porositeitsmeter Kleurmeter, Glansmeter, Hardheidsmeter of om een Ruwheidsmeter gaat, wij zijn op dit gebied terzake kundig en hebben een meetoplossing voor uw toepassing.

Of het nu gaat om auto’s, schepen, vliegtuigen, industriële componenten of mobiele telefoons, brillenglazen of honderden andere artikelen – ze zijn allemaal gecoat en meestal met behulp van hightechprocessen. Laagdiktemeter - Meetbereik: - 1. Vergelijken Details In uw winkelmand Artikelen per pagina. Tevens is het mogelijk het aantal aangebrachte lagen te bepalen alsmede de dikte en kwaliteit per laag.


Meet tijdens het schilderen de natte laagdikte met een natte verf laagdiktemeter. Dit handige meetinstrument meet heel nauwkeurig tot zelfs op de duizendste millimeter. De diktemeter is geschikt voor niet-destructieve metingen van verfdikte. Daarbij heeft u met behulp van een laagdiktemeter de mogelijkheid de dikte van een verflaag op ferro- en non-ferrometalen te meten.


Het grote meetbereik van de laagdiktemeter PCE-CT is een groot voordeel. HELMUT FISCHER is marktleider op het gebied van oplossingen voor laagdiktemeting, materiaalanalyse, microhardheid en materiaal testen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts