vrijdag 21 juli 2017

Pip bedsprei

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Voor 22:bestel morgen in huis!

Mooie spreien en plaids in frisse kleuren met vrolijke prints. In dezelfde dessins en kleuren als de Pip spreien vindt u een ruime keuze aan bijpassende sierkussens en slopen. Pip spreien zijn verkrijgbaar voor 1-persoons bedden, 2-persoons bedden en lits-jumeaux bedden. Bestel ze online in onze webshop. PiP Studio quilt Jaipur Flower staat in volle bloei!


Rode, blauwe, roze en groene bloemen en takken laten al hun pracht zien. Vogeltjes zitten rustig op de takken.

De roze ondergrond maakt de quilt nog romantischer. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Een plaid is lekker om je warm te houden op de bank of dient als extra deken tijdens het slapen gaan.


Natuurlijk kun je de Pip plaids ook gebruiken als kleed waar de kinderen op kunnen spelen of hang hem over een stoel als extra touch voor in je interieur. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Mooie bedsprei van het merk pip studio geschikt voor een of kleine persoonsbed. Bademode, Bettwäsche und Homewear! We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Een velours bedsprei met een doorgestikt zigzagpatroon, voor het opmaken van je bed. Online goedkoop een sprei kopen? De spreien zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen.


Ook kun je kiezen uit een ruim assortiment beschikbare kleuren. De voorkant is van zacht roze gewassen katoen velvet, de achterzijde heeft een donkerdere roze kleur. Pip Studio sprei Hummingbirds blauw 220x2Blue 220x265.

Een bedsprei is multifunctioneel. Afmeting: 180x2met gratis sierkussens erbij geleverd! Ten eerste is een sprei een waardevolle toevoeging aan de slaapkamer en kan deze de sfeer van de kamer bepalen. Behalve ter decoratie is een sprei ook nuttig.


Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. Met een bedsprei bepaalt u voor een groot deel de sfeer op uw slaapkamer. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins, zodat u altijd een bedsprei kunt vinden in de stijl van uw slaapkamer. Floral Fantasy bedsprei van katoen.


Deze gewatteerde bedsprei is aan de ene zijde voorzien van een bloemendessin in gebroken wit en rondom afgewerkt met een brede strook met dessin. De andere zijde is gedecoreerd met een grafisch. Een prachtige plaid om heerlijk warm onder weg te kruipen. Naast een ruim aanbod spreien heeft Bedsupply verschillende plaids. Plaids zijn in feite dekens en hebben in tegenstelling tot bedspreien geen binnenvoering.


Wel zijn plaids heel multifunctioneel. Voor de luxe paardjes is luxe beddengoed of bedspreien van glimmend zijde of subtiel satijn gegarandeerd de beste keuze. Bedenk hetzelfde als je gaat kiezen voor nieuwe lakens, dekbedden, kussentjes en een bedsprei. Materialen kunnen zijn ingesteld op de seizoenen, of geschikt zijn voor het hele jaar door. Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten.


Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Bent op zoek naar een sprei?


Dan bent u hier aan het goede adres. In ons assortiment is de Bont sprei toch wel de meest verkochte sprei op het moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts