dinsdag 4 juli 2017

Hittebestendige lak motip

Shop onze uitgebreide collectie hittebestendige radiatorverf. Vraag een kleurenkaart aan! Een kleur kiezen is een proces dat begint met onze kleurenkaart. Verf met matte afwerking voor o. Vind hittebestendige lak als je nu zoekt.


Voor 17:besteld is morgen in huis!

Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Hittebestendige lak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. Deze extreem hittebestendige blanke lak is ideaal geschikt voor het spuiten van uitlaten, motoronderdelen etc. Probeer altijd het voorwerp te verwarmen tijdens het verwerken en drogen. Motip hittebestendige lak JavaScript seems to be disabled in your browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Geschikt voor het spuiten van kachels, BBQ’s, terrashaarden en motorblokken. De lak is bestand tegen benzine. Voor professioneel gebruik bieden wij.

Hittebestendige blanke lak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. Het is voor een langdurig eindresultaat belangrijk om de oppervlakte goed voor te behandelen voordat je de hittebestendige lak aanbrengt. Bij GAMMA ben je ook aan het juiste adres voor grondverf en schildersbenodigdheden.


Met hittebestendige verf een radiator verven. Voor het verven van een radiator moet je hittebestendige lak gebruiken. Van specifieke producten voor de voorbehandeling (zoals filler, spuitplamuur, primer, zinkspray en ontvetter), afwerklakken (wit, zwart), afwerkingsproducten (zoals blanke lak en bijspuitverdunning) tot zeer specifieke lakken (zoals hitte bestendige lak , bumperspray en vinylspray). U dient de hittebestendige blanke lak aan te brengen in meerdere dunne lagen.


Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Vervolgens laat u de lak een uur drogen bij kamer temperatuur. Aansluitend tot minuten verhitten (160°C) om de laklaag uit te laten harden. Tijdens het uithardingproces ontstaat rookontwikkeling vanuit de lak.


Toepasbaar voor industriele doeleinden van 3tot 6graden. Kleur: donker antraciet, zwart,. Deze zwarte lak heeft een matte afwerking en is hittebestendig tot 8graden. Nu wil de hittebestendige lak van Motip gebruiken alleen zit ik met een probleem.


Ook kom ik nergens kleurcodes ofzo tegen. Ik heb al een mailtje naar Motip gestuurd maar nog niks terug gekregen. Besteld voor 10h3 vandaag nog verzonden.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Motip spuitbus verf bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Bij gebruik van deze hittebestendige lak moet de ondergrond schoon en vetvrij zijn. Deze is direct uit voorraad leverbaar! Kwalitatief hoogwaardige hittebestendige lak voor het behandelen van behandelde en onbehan.


Wilt u een metallic kleur in spuitbus kopen? Deze lak is voorzien van een prachtige zilverdeeltje die de lak laat schitteren. Hierbij raden wij wel aan deze metallic verf af te spuiten met een hoogglans blanke lak.


MoTip spuitbussen kopen met korting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts