dinsdag 11 juli 2017

Behangsymbolen

Behangsymbolen

Find behangen op hout vandaag! Behangsymbolen , wat betekenen de icoontjes. Bekijk hier de uitleg van alle symbolen. Er is niet alleen een enorme keuze in behang - elk behang heeft ook nog eens verschillende pictogrammen.


Behangsymbolen

Deze behangpictogrammen staan voor verschillende. Het volgende overzicht geeft informatie over de betekenis van de gebruikelijke kwaliteitssymbolen en keurmerken uit de behangbranche. Op een rol behang staan vaak diverse symbolen. Hieronder vindt een aantal.


Wat betekenen de icons op de behangverpakking? Op de etiketten van de behangrollen staat alle rechtelijk noodzakelijke en voor de klant belangrijke informatie. In onze rubriek veel gestelde vragen vindt u de meest uiteenlopende vragen en antwoorden op het gebied van behang. Gespecialiseerd advies nodig? Kom gerust langs in onze winkel te Heule en ons team helpt je graag verder!


Création Tapeten AG produceert behang en randen in alle materiaalkwaliteiten en voor alle toepassingen. Elke fabrikant voorziet een rol behang van één of meer symbolen. Let daarop bij de aanschaf en bij het verwerken van het behang. Kan met water en spons worden afgenomen. Afwasbaar met spons en in water opgeloste, vloeibare alkalivrije synthetische zeep.


Uitgebreide beschrijving van het behang plakken. De leidraad voor doe het zelf plakken van behang. Hier mag je de panden op dezelfde hoogte naast elkaar plakken. Op het label van een rol behang staan vaak diverse symbolen.


Behangsymbolen

Deze tekens op de behangrol zijn o. Hier vindt u een korte uitleg van de diverse behangsymbolen die in de behangboeken worden gebruikt en welke wij in onze webshop toepassen bij onze producten. Dit zijn de symbolen van de kleurechtheid van het behang. Het gaat hierbij om de verkleuring van het behang.


Welke wordt veroorzaakt door UV-stralen. Verf kopen van hoge kwaliteit? Op het etiket van iedere rol behangpapier vind je waardevolle informatie die je helpen bij het maken van je keuze en die je achteraf ook informeren hoe je het behang best aanbrengt of onderhoudt.


Een muur behangen lijkt kinderspel. De belangrijkste behangsymbolen. Of dat zou het toch moeten zijn. Toch raken talloze mensen wel eens helemaal het noorden kwijt bij het zien van alle symbolen op het etiket. LS Trend LS Trend is reeds jaren bekend als hét adres bij uitstek voor zowel de professional als de doe-het-zelver.


Indien ons behang van vlies, vliesvinyl of vinyl is staat dit er altijd bij vermeld. Ook vermelden wij bij ons behang welk plaksel wij adviseren. Kies je voor behang met een motief, houd dan rekening met verlies omdat de motieven op elkaar moeten aansluiten. Hoe groter het motief, hoe meer verlies.


Wil je meer weten over patronen? Gebruik de behangcalculator om te berekenen hoeveel behangrollen je nodig hebt. XXL behang - extra breed rol, dat betekend extra voordelig behang - Deze XXL vliesbehang kunt u makkelijk aan de gepleisterde muur plakken. Let goed op of het behang stortend (om en om) geplakt dient te worden (zie bijgaande lijst met behangsymbolen en het label dat bij de behangrol is ingesloten) 16. Verwijder nicotine en roetresten van de muur.


Deze kunnen vrijwel direct of later door het behang trekken. Behang altijd in één richting plakken, tenzij anders aangegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts