woensdag 5 juli 2017

Raamstickers geboorte

Verschillende formaten kerstkaarten van Atot A3. Lever uw eigen ontwerp aan of gebruik de gratis online editor! Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Zoek naar visite kaartjes drukken op de nieuwe KensaQ. De allerleukste geboortestickers, geboorteraamstickers, babystickers, muurstickers en geboortestoeltjes vind u hier!


Kijk in onze online winkel of klik op start om ons assortiment te bekijken!

Bestel vandaag een geboorte raamsticker en ontvang veel voordeel. Op de geboortesticker staat de naam van de baby. De levertijd is 1-werkdagen. Natuurlijk vindt u deze op onze site in allerlei kleuren en stijlen. Zoekt u een geboortesticker voor een meisje, jongen of tweeling?


Je kunt de naam in diverse lettertypes en kleuren op de raamsticker zetten. De contouren van de geboorte raamsticker worden netjes uitgesneden waardoor je alleen de afbeelding en de babynaam op het raam ziet. De geboortesticker wordt gemaakt van sterk weersbestendig vinyl en is dus prima geschikt voor buitengebruik.

Of kies voor een leuke raamsticker om aan te kondigen dat de kleine geboren is! Naast tuinborden, raamborden en raamstickers hebben wij ook een assortiment spandoeken, geschikt voor zowel binnen als buiten. Raamsticker geboorte met voetjes.


Geboorte sticker mijn broertje is geboren. Een leuke geboortesticker die echt past bij een meisje. Om de geboorte van je kindje aan te kondigen is het tegenwoordig helemaal hip om dat met een geboortesticker (ook wel geboorteraamsticker, babysticker of sticker geboorte genoemd) op het raam te doen! Heb je een vraag dan kun je altijd contact met ons opnemen. De geboorte van je dochter is zo bijzonder en met een geboortesticker voor op het raam is het de meest leuke manier om dat aan te kondigen.


Zie je een leuke geboortesticker maar wil je deze graag als muursticker dat kan. In groot en klein formaat. Wij gebruiken voor onze geboorte raamstickers de beste materialen. Zo garanderen wij u de beste kwaliteit.


Onze raamstickers zijn gemakkelijk te plakken op uw ramen. Op zoek naar iets anders dan een geboortebord om de buurt te laten weten dat er een kind geboren is? De geboort raamstickers kunnen helemaal gepersonaliseerd worden, de kleur, de tekst en de grootte van de sticker kan zelf bepaald worden.


Met onze geboorte raamstickers laat je op een originele manier aan de hele buurt weten dat er een kleintje geboren is. Veel raamstickers zijn te bestellen met de naam van je kindje, wat ze heel persoonlijk maakt. De full colour geboorte raamsticker worden altijd aan de buitenkant geplakt.

De andere stickers kunnen ook aan de binnenkant geplakt. Op zoek naar een trendy geboortesticker met naam, babysticker, geboorte raamsticker , raamsticker geboorte of geboorteraamsticker met naam? Wij hebben de leukste collectie geboortestickers, geboorteraamstickers met naam en babystickers.


Een raamsticker bij de geboorte van je kindje is een originele manier om het mooie nieuws te delen met de buurt. De raamstickers en raamteksten kunt u zelf gemakkelijk en snel online ontwerpen, bestellen en kopen in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts