donderdag 6 juli 2017

Bestekservice

Bestekservice

Het online portal is al ruim tien jaar succesvol in de verspreiding van specificaties voor de bouw. Leicon maakt gebruik van de RAW- bestekservice. Dit is een applicatie voor de grond- weg- en waterbouw (GWW) die niet alleen bestekteksten genereert, maar ook de voorschrijvende instantie helpt bij het maken van de juiste productkeuze. Genereer hier op een snelle en eenvoudige manier uw bestektekst op maat.


Alle Duco bestekteksten zijn STABU. Vind bestekteksten, afbeeldingen en cadttekeningen voor alle Itho Daalderop producten. BEKIJK HIER ONZE RECENTE PROJECTEN. Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes. Voor het verkrijgen van een Revit model is Revit software (non-LT) en een BouwConnect plugin vereist.


De modellen worden op maat gegenereerd en zijn middels de. Met deze bestekservice heeft u als ontwerper of bestekschrijver binnen een aantal logische stappen alle bestekinformatie van VELUX producten tot uw beschikking. De bestekservice is geheel gratis te gebruiken, actueel en eenvoudig te navigeren. FBS VELUX is ook actief lid van de vereniging FBS, Fabrikanten Bestek Service. Zij hebben de juiste keuze voor een verfsysteem gemaakt met behulp van de uitgekiende zoekboom en de gekozen bestektekst in het STABU-uitwisselformaat opgenomen in het bestek.


Bestekservice

Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt uit ons productassortiment, zodat u alleen het beste in uw bestek heeft staan! Wij willen u graag ontzorgen door middel van het compleet aanbieden van bestekteksten uit ons programma van Tegeltechniek, Vloertechniek en Wandtechniek. Bestekservice met de bestekken van alle producten van Zoontjens. Op deze manier kunnen we onze afnemers altijd op elke manier ondersteunen in het bouwproces en de hoge service bieden die u van ons gewend bent. Hieronder vindt u de bestekservice van GNS Brinkman voor de meeste van onze beschikbare modellen.


Al onze bestekken van zijn voorzien het STABU keurmerk. Het eindresultaat is daardoor een duidelijk bestek dat voldoet aan de normen van het Bouwwerk Informatie Model (BIM). Als toonaangevende sanitair fabrikant streven wij ernaar om als eerste nieuwe ontwikkelingen te volgen en te implementeren.


Bestekservice

Onze bestekservice levert ondersteuning voor het genereren van aanbestedingsteksten geleiderail conform de RAW systematiek. De service is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij aanbesteding van werken en waarin geleiderail een bestekspost is. STABU bestekomschrijving CAD-tekeningen BIM Bouwconnect Gevels Afbouwelementen Kozijnenindustrie Maatwerk Dorpels Plinten. Klik hier wanneer u naar onze bestekservice wilt gaan. Je krijgt dan de mogelijkheid om de bestektekst, conform de STABU systematiek, voor de gekozen gevelsteen te kopiëren naar het klembord en te verwerken in de STABU besteksoftware.


Naast de STABU goedgekeurde bestekteksten zijn bijbehorende CAD-tekeningen van de deurmodellen beschikbaar. Onze deurmodellen kunnen daarmee eenvoudig in een tekening verwerkt worden. U vindt bestekteksten van ruim 4producten in de range Fietsparkeren, Overkappingen, Straatmeubilair en Verkeersvoorzieningen via de button Bestek bij het betreffende product. Met de Wédéflex online bestekservice kan snel een op de projectsituatie afgestemde dakoplossing worden samengesteld.


Bestekservice

Op basis hiervan wordt direct een volledig uitgewerkte bestekomschrijving gecreëerd. Deze kan eenvoudig en snel opgenomen worden in het projectbestek. Stel nu direct uw bestekomschrijving samen via onze online BIM bestekservice. Maak eenvoudig uw bestektekst. Onze kennis en ervaring zijn belangrijk voor ons en die willen wij graag met u delen.


Wij bieden dan ook vaktechnische ondersteuning vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke verwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts