vrijdag 21 juli 2017

Vespa donkergrijs

Voor meer informatie over de onderstaande modellen verwijzen we je. Vespa GTS SuperSport 3HPE Grigio Titanio mat grijs. Koop en verkoop Fietsen en Brommers tegen een antrekkelijke prijs!


Donkergrijs met grijs lederen accent. Het Italiaanse merk Vespa is zonder twijfel een van de merken die de beste scooters ter wereld maakt. Wie kiest voor een Vespa scooter, kiest voor stijl en uitstraling.

Sinds de eerste modellen zijn de ontwerpers bij Vespa echter niet stil blijven zitten. Ontdek alle informatie van Vespa Sprint op Piaggio. De Vespa Sprint heeft een upgrade gekregen met een reeks stilistische en technische evoluties, waaronder verhoogde veiligheid dankzij de LED-lampen in zowel het achterlicht als de koplamp.


Zowel de 1als de 150cc-versie hebben standaard Bike Finder en een afstandbediening om het zadel mee te openen. Vespa scooter kopen of Vespa scooter leasen doe je voordelig en snel bij Fast Furious scooter Alphen aan den Rijn. Heb je er weleens over nagedacht om een Vespa scooter te leasen. Misschien komt dat voor jou wel beter uit.


Uiteraard begrijpen wij van FastFurious dat het voor velen een behoorlijk aankoopbedrag is.

Een Vespa Primavera kopen en in een keer betalen is veel geld. Om onze klanten hiermee te helpen is de Vespa Primavera leasen ook mogelijk. Wanneer je kiest voor leasen, dan betaal je per maand voor je scooter, en niet in een keer.


U kunt dit hieronder aanpassen. Vespa Sleutel Cover Siliconen ZwartDeze sleutelcover past op alle Piaggio voertuigen. Ziet er zeer strak uit en Deze geeft een extra bescherming voor uw sleutel door. Scherpe geprijsde scooters en scooter accessoires - officieel dealer van o. Exclusive for vespa classic parts produced!


De meeste brommers en motoren hebben een set voetsteunen, maar scooters hebben een treeplank. Gebruiksaanwijzing lakstift voor uw Vespa of Piaggio. Zorg dat u eerst heel goed schu in de lakstift zit roestvrij stalen balletjes, die zorgen dat de lak goed gemixt wordt.


Schud ongeveer een minuut voor dat u de eerste laag aanbrengt. In het drukke verkeer van tegenwoordig draait het om veiligheid en zichtbaarheid. Maar dan wel graag in stijl! In de categorie Verlichting vindt u daarom niet alleen handige universele verlichting maar ook originele achterlichten en koplampen voor uw Vespa Ciao.


Nieuwe koplamp nodig voor jouw Vespa SI mix? Leverbaar in de kleur grijs, tevens meerdere Vespa SI onderdelen leverbaar.

Bekijk ons complete assortiment online. Grootste assortiment originele scooter koffers, tassen en manden van merken als Kymco, Vespa en Piaggo. Deze Vespa Primavera Touring scooter is het model met. Zo heeft Senzo moderne sportieve scooters zoals de Senzo Urban, maar ook een echte Vespa look a like: de Senzo Riva.


Wil jij een Italiaanse scooter of Vespa look a like kopen in Rotterdam, of de scooter bij je thuis laten afleveren? Scooter kopen bij voordeelscooters. En dit alles voor een scherpe prijs met goede service?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts