dinsdag 4 juli 2017

Bed met licht

Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Kom langs, met of zonder afspraak. Ga voor extra comfort en kwaliteit, kies het Emma bed. Koop vandaag nog jouw nieuwe Bed. Slaap nu 1nachten proef.


Het licht werkt op een sensor die reageert op beweging.

Zodra u het vertrek verlaat of in bed stapt, zal het licht uitgaan. Het is een duurzaam product, dat met een gemiddelde activering van uur per dag ca. Zodra u de slaapkamer binnenkomt of uw voeten naast het bed neerzet verlicht de LEDstrip de vloer. U kunt rustig opstaan zonder uw partner wakker te maken. Dit fijne kunstlederen bed met een stijlvol ontwerp en sterke constructie is uitgerust met LED- licht in verschillende kleuren.


Mylight LED verlichting is zeer eenvoudig te monteren en in gebruik te nemen. U kunt het licht naar eigen voorkeur instellen. Bovenstaande drie opties vallen aardig in die categorie.


De leather look in combinatie met led- licht maakt het bed een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer.

Voor een moderne slaapkamer is dit bed een absoluut. Mooi op een tienerkamer, stijlvol op uw eigen slaapkamer en extra comfortabel op de seniorenkamer! Dit bed met moderne uitstraling wordt de blikvanger van uw slaapkamer.


Het bed heeft een lichtbruine kleur met eikenprint. Bed Heidi is geschikt voor een matras met een afmeting van 90x2cm. Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan het plaatsen als slaapkamer lamp. Naar welk bedlampje gaat jouw voorkeur uit?


Een wandlamp is praktisch naast het bed. Het is ruimtebesparend voor je nachtkastje, maar ook heb je het licht op de juiste plek. Tegenwoordig heb je veel wandlampen met een kantelbare kap. Dit maakt het een praktische. Heb je moeite met het kiezen van de juiste nachtkastjes?


Neem contact op met één van onze slaapadviseurs. Die weten natuurlijk alles over boxsprings en matrassen maar ook heel erg veel over accessoires en nachtkastjes. Chatten kan gemakkelijk via de website.


Klik op de knop: ‘Chat met Beter Bed ’. Instapverlichting bed LED strip warm wit met infrarood sensor voor onder bed. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie.

Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bestel Bedden online bij Leen Bakker. Bezorging waar en wanneer je wilt. Verfraaien van uw huis met bedden. Ruim assortiment online bestellen! Geef beddengoed en kleding buiten het seizoen een plaats met een bed met opbergruimte.


We hebben designs voor elk interieur. Nette boxspring met goede afwerking. Ik begrijp de azijnzeikers bij de beoordelingen niet. Wat verwachten ze dan voor zo’n lage prijs?


Als je veel eisen hebt moet je je portemonnee trekken! Voor deze prijs een meer dan uitstekend bed ! Bed Graphic is een mooi bed voor twee personen. Leuk detail van het bed is het mooie hoofdbord. De CleanseBot is een robotje dat rijdend op je bed met UV-C licht bacteriën moet doden. De ingebouwde UV-C-lampjes zouden afrekenen met procent van alle micro-organismen.


Met behulp van slechts een aantal schroeven zet je het bed eenvoudig en snel in elkaar. Zo geniet je diezelfde avond nog van het comfort van een IKEA boxspring, tweepersoonsbed of hoogslaper. Als laatst maak je je bed natuurlijk compleet met heerlijk beddengoed.


Want met een fijn dekbed en comfortabele kussen slaap je gegarandeerd als een roos. In plaats van voor één lamp, kun je ook kiezen voor meerdere lampen. Zo kun je bepaalde hoeken van je kamer mooi uit lichten. Bijvoorbeeld met een booglamp, die jouw kamer een unieke vintage vibe geeft.


Spots zijn ideaal om het licht in je kamer mooi te verdelen en zijn ook erg populair als badkamer- en tuinverlichting. Een mooi bed is de basis van je bed én van iedere slaapkamer. Met dit frisse en moderne bed kun je een hele poos vooruit.


Kijk ook naar de bijpassende nachtkasten! Dit is een artikel uit de Beddenreus collectie en is daarom niet te bezichtigen in de Beter Bed filialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts