maandag 24 juli 2017

Clio kleuren

Vraag een brochure of proefrit aan! Bestel de Clio online bij Bovino! Heerlijke wijn Spanje Jumilla direct uit voorraad leverbaar.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Kies eenvoudig een versie, motor en uitrusting.

Je ziet dan direct wat jouw gekozen model kost. Met de speciale dakstripings geef je het model een stukje persoonlijkheid mee. Ik heb mij wel es laten vertellen ddat de kleuren allemaal met een beginnen. Een brede grille onderaan de voorbumper en een nieuwe achterbumper geven de Clio een nog sportievere uitstraling. Je stelt de CLIO volledig samen naar jouw wensen.


Laat de sensuele lijnen nog beter uitkomen met nieuwe kleuren zoals Blue Iron, Orange Valencia, Rouge Flamme of één van de andere lakkleuren. Veel opbergmogelijkheden, ruime bagageruimte.

Bekijk de afmetingen, accessoires en veiligheidsopties. Direct uit voorraad leverbaar! Per fles te bestellen en gratis thuis bezorgd. Laat je meeslepen door zijn moderne, dynamische stijl, die schitterend uit de verf komt in de nieuwe kleur Orange Valencia.


Clio is nu nog onweerstaanbaarder. Hiervan zijn onder andere de opvallende Orange Valencia, Brun Vision en Blue Celadon nieuwe kleuren t. De kleuren van de Blanc, Gris en Noir varianten geven de nieuwe CLIO juist een uiterst chique uitstraling. Ook is sfeerverlichting in acht kleuren beschikbaar. Meer informatie over het aanbo de beschikbaarheid en de prijzen van de nieuwe Clio wordt in een later stadium bekend gemaakt.


Ook zijn bepaalde uitrustingen mogelijk niet beschikbaar (standaar als optie of als accessoire). Neem contact op met jouw lokale verdeler voor de meest recente informatie. Omwille van technische beperkingen kunnen de kleuren die deze configurator weergeeft, enigszins verschillen van de werkelijke koetswerkleuren of binnenafwerkingen.


Line: foto’s, versies, prijzen en financieringsoplossingen. Ik was op zoek naar een specifieke kleurcode van een clio die te koop stond maar niks kunnen vinden op het forum. Ik dacht dat het misschien makkelijk was om één complete lijst te maken van de Clio kleurcodes.


De Clio Initiale Paris laat u genieten van ongeëvenaarde luxe.

De stoelen zijn afgewerkt met bekleding rundleder in de kleur Gris Sable en zijn bovendien elektrisch verwarmbaar. Ook het stuurwiel is verwarmbaar en afgewerkt met rundleder. De CLIO heeft vele harten veroverd en zijn er meer dan miljoen exemplaren verkocht.


De 5e generatie van de CLIO is volledig vernieuwd. De Clio estate is een ruime stationwagon met ruimte voor het hele gezin. Zoek op merk en model het kleurnummer of kleurcode van de auto,wij kunnen alle kleuren maken,ook als deze niet voor mochten voorkomen in onze kleurlijst. Dit is een sneldrogende autolak.


Renault invullen in het venster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts