donderdag 20 juli 2017

Kabelhoes wit

Een kabelhoes die één van de meest gebruikte oplossingen is op kantoor. De kabels zijn netjes weggewerkt en dankzij dat de kabelhoes zichzelf weer oprolt biedt en een groot installatie gemak. Tijd is geld en met deze kabelhoes bespaar je, jezelf een hoop tijd.


Deze kabel sok is met klittenban mooi en snelle montage. Nieuw en uniek in Nederland. Extra voordeel vanaf stuks: voor 1euro!

Flexo Fzelf oprolbare kabelhoes wit ? Een unieke half stugge gevlochten constructie die zo gemaakt is dat hij vanzelf weer oprolt. Handig voor in elk kantoor of huis, deze witte kabelhoes welke verkrijgbaar is in verschillende lengtes en diameters. Werk kabels netjes weg in een mooi ogende kabelhoes. Daarnaast werkt deze hoes beschermend voor uw kabels en kunt u kabels bundelen met deze flexibele kabelhoes. We maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om u goed van dienst te kunnen zijn.


Cookies zijn kleine tekstbestanden waarmee wij en derde partijen uw. Dè online shop voor al uw elektro- en installatiemateriaal. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezoek onze webshop voor de merken AMDenmark, Goobay en Value. Een handige lengte voor één tot twee fietsen of andere doeleinden.


Biedt samen met een hangslot basisbeveiliging en heeft een duurzame kabelhoes van vinyl. Eenvoudig online bestellen. Spiraalbanden koop je eenvoudig online bij bol. BTW) 2-werkdagen Bij onze leveranciers op voorraad. Altijd als eerste de beste prijs ontvangen?


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang €- korting bij uw bestelling vanaf euro. Zelf sluitend kabelsok mm Wit. Bent u op zoek naar de juiste kabelbescherming? HellermannTyton biedt een breed scala aan kabelbescherming slangen, gevlochten kousen en tules.


Een witte kabelhoes , of meter lang, verschillende diameters beschikbaar. Deze cable sleeve valt wat op te rekken. De kabelhoes is van nylon en voorzien van een ritssluiting. Met de ZipZ kabelhoes worden kabels beschermd in, op of onder de werkplek.


De hoes is voorzien van een functionele ritssluiting. Deel hier uw ervaring met dit product. Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Speciale Praxis Plus aanbieding. of meld je aan en ontvang direct keuzekorting. Kabelhoes Vogels Cable Wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts