maandag 31 juli 2017

Epoxy kleuren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Alle pigmenten en kleurstoffen zijn te gebruiken met onze universele Mr. Boat epoxy en de glasheldere Mr.


Gekleurde coating op basis van epoxy. Eenvoudig te mengen en verwerken.

Epoxycoating in kleur geeft een beschermende gekleurde laag aan uw producten. Kleuren zijn onderling te mengen om het gewenste effect te bereiken. Toevoeging bij epoxygelcoat is tot , voor overige epoxyharsen (voorkleuring) tot , massieve gietstukken: tot. Voor transparante effecten gebruikt u de Resi-Tint pigmenten.


Bekijk hier de RAL kleuren. Getoonde kleuren kunnen afwijken Let op: De weergegeven kleuren kunnen afwijken van de verfkleur die wordt geleverd. Daarnaast zijn kleuren vaak in meerdere tinten beschikbaar.


Kleuradvies gietvloer We begrijpen dat het lastig is om een geschikte kleur te kiezen uit de eindeloze mogelijkheden, daarom geven we u graag een gedegen advies.

Ook als u een kleur wenst die u niet ziet op de kleurenkaart, helpen we u graag aan de juiste kleur. Een breed assortiment epoxyharsen. Vanaf euro gratis verzending! Heb je wel eens aan een epoxy vloercoating gedacht voor onder andere je industrie- of garagevloer? Epoxy giethars kan ingekleurd worden met epoxypigmenten.


Epoxy vloercoating zorgt voor een strak uiterlijk en beschermt en verfraait je bedrijfsvloer. Het gieten beperkt zich niet tot epoxy. Met onze kennis en vaardigheden kunt u objecten ook in andere materialen laten gieten. Voor dit project zijn typische Amsterdamse objecten in kleur gegoten, in opdracht van IAMSTERDAM. Verkrijgbaar in diverse RAL kleuren.


Bij toevoeging van of minder krijg je een transparant effect. Met gram metallic pigment kun je 7gram epoxy door en door kleuren. De kleuren zijn onderling te mengen.


De metallic poeders zijn te mengen door de epoxy maar kunnen eventueel ook als poeder over epoxy gestrooid worden voor een indrukwekkend effect. Met keuze uit verschillende metallic en glitter pigmenten in poedervorm geef je geweldige effecten aan je epoxy. Een gemiddelde transparante epoxy giethars kost rond de €2- per kilo.


Wil je extra opties zoals een uv stabilisator dan betaal je vaak iets meer.

Kleurstof voor het maken van zwarte epoxy. Maximaal (gewicht) toevoegen aan het epoxyhars en hardermengsel. Als er meerdere batches epoxy aangemaakt moeten worden in dezelfde kleur kan de kleurstof ook al worden toegevoegd aan de epoxyhars zodat de kleur constant blijft.


De standaard epoxy vloer bestaat uit epoxyhars met een toplaag van polyurethaan, terwijl de epoxy grindvloer uit een mix van grind en epoxyhars bestaat. Qua uitvoering bieden de standaard epoxy vloeren de meeste mogelijkheden. Alle RAL- kleuren zijn beschikbaar en je kan er allerlei patronen in laten verwerken (terrazo effecten, glitter, enzovoort). U kunt de gekleurde epoxy coating met extra toplaag PU component toepassen in een unieke RAL kleur.


De toplaag heeft een fijnere moleculaire opbouw dan de kleurcoating waardoor dit makkelijker is schoon te maken. Voor een aanrechtblad dus noodzakelijk! Zaak is dat het betonnen blad minimaal tot liever weken oud is.


Geschikt voor alle materialen inclusief beton, hout, metaal, piepschuim. Epoxy en PU coating, gietvloer en betonlook rechtstreeks uit fabriek sneller en goedkoper kan niet. Industriële kwaliteit, alle RAL kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts