maandag 10 juli 2017

Brocante ijzeren tuinset

Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Ontspannen in luxe tuinsets. Tuinsets - Nu vanaf € 595.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De tuinset of bistro set is van hoogwaardig geklonken ijzer en behandeld met een duurzame coatinglaag en de poten van de tafel en stoelen zijn voorzien van sierlijk klauw en hoefpootjes. Franse wit ijzeren tuinset bestaand uit armleunstoelen en rond tafel.


De tafel kan eenvoudig gedemonteerd worden. De tuinset verkeert in goede brocante staat, stoel is wat bijgewerkt - zie foto’s. Walden woods te larennh, in ons bijzondere bos hebben we vele tuindecoraties zoals tuinbeelden,. Een antieke franse tuinset maakt gelijk de goede sfeer in uw tuin met zijn mooie rondingen en gesmede sierlijke krullen, bij deze antieke tuintafels zie je vaak dezelfde antieke stoelen staan.


Deze antieke tuintafels zijn een must voor het oog en zijn allen hand - smeedwerk. Frans ijzeren brocante bisro set in antiek groene kleur maar kan ook in elke gewenste kleur besteld worden. Al onze meubelen kunnen naar uw wens worden aangepast omdat alle meubelen met de hand worden gemaakt dus geen massa productie. Vakmanschap die u terug brengt in de tijd dat er nog meubelen gemaakt werden met liefde voor het vak en schoonheid. Kopen en verkopen op 2dehands.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. IJzeren tuinset voor prieeltje- brocante. Ophalen voor slechts 50. Altijd de laagste prijsgarantie. Kies uit 6producten vanaf € 696.


Brocante ijzeren tuinset

Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online. Iedereen heeft wel eens van het woord brocante gehoor maar wat is het nou precies? We geven je informatie en een paar tips om je tuin er brocante uit te laten zien. Laat je inspireren door ons blog en de prachtige foto’s die we voor jou hebben uitgezocht. Het blad zit los op de tafel en de poten zijn inklapbaar, dus deze is demontabel.


De afmeting is doorsnede tafel cm. Deze set bevat tafel met glazen tafelblad en textileen stoelen. Brocante is een Franse term en betekent: rommelmarkt. Met een stijlvol ontwerp en een duurzaam stalen frame is onze tuinset de perfecte keuze voor je buitenruimte.


Brocante ijzeren tuinset

De simpele elegantie van deze tuinset maakt het dagelijkse avondeten net wat specialer. Deze tuinset heeft een gepoedercoat stalen frame, waardoor de tafel en stoelen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Awesome brocante miniatuur tuinset wit metaal delig with, Salontafel met metalen. ROYAL DESIGN I Grachten Groen.


Deze vintage industriële tafel heeft oude gietijzeren poten met een mooi doorleefd. De tuinset wordt gekenmerkt door een elegant ontwerp en vormt het middelpunt van je tuin, patio of terras. Hij zal elke achtertuin transformeren in een sierlijke eethoek dankzij zijn superieure kwaliteit en rustieke charme. De tuinset is gemaakt van weer- en waterbestendig PE rattan, wat hem makkelijk schoon te maken, robuust en geschikt voor d. Onderkant tafel heeft ijzeren frame, waardoor je kunt dansen op de tafel.


Seasons Outdoor Bellini tuinset - zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts