donderdag 20 juli 2017

Classic behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Uw authentieke interieur maakt u compleet met klassiek behang.


Wilt u eens iets anders dan een geheel strakke en moderne inrichting?

Uiteraard kunt u het klassieke behang wel stijlvol combineren met moderne, egale interieurelementen. Klassiek behang raakt nooit uit de. De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins.


Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. NL snelle levering laagste prijs !

Javascript is uitgeschakeld. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 5behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. Beleef daarom de oude tijden met onze bloemenprints en authentieke elementen.


Laat u verrassen door onze kleuraccenten als fuchsiapaars en wijnrood en beleef met ons klassieke behang weer de tijden van vroeger in een nieuw jasje. Ruim assortiment in klassiek behang. Wij zorgen voor de allerlaagste prijs en supersnelle verzending! Verkrijgbaar in kleurvarianten. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Wij produceren al het behang zelf.


Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers. Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt.

Behang (Premium) Wordt gemaakt van non-woven, een vormvast en duurzaam materiaal. Over dit behang is een extra laag aangebracht, die maak het materiaal krasvast, afneembaar en is niet-reflecterend. Hierdoor krijgt het behang bovendien een matte finish. Dit behang met krijtbordlaag is kleefkrachtig voor magneten en beschrijfbaar met bordkrijt. Baan past rapportloos aan baan dus is te verlengen tot elke gewenste breedte (let op! dat de batchnummers hetzelfde zijn).


Classic V behang van Noordwand. Euro Behang is open en toegankelijk. Je krijgt bij ons eerlijk advies en je kunt op je gemak winkelen. De collectie wisselt dagelijks en heeft voor ieder wat wils.


Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts