dinsdag 1 augustus 2017

Asbak riviera maison

Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Vergelijk Prijzen en Bestel! Asbakken of ashtrays komen heel handig van pas. Riviera Maison asbak tot goedkoper.


Ze bieden bovendien de kans het interieur op een bijzondere manier te verfraaien.

Ik verkoop deze asbak omdat ik stop met mijn riviera maison verzameling. Bekijk alles met riviera maison asbak ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Rivièra Maison Smoke Gets In Your Eyes Ashtray - Asbak - Wit.


Ze zijn afsluitbaar, waardoor een sterke rooklucht van as tegen wordt gegaan. De asbakken gemaakt van wit porselein of klei voorzien van zwarte tekst. Alle pogingen ten spijt: er zullen altijd mensen zijn die graag een sigaret opsteken.

Makkelijk tijdens een feestje of buiten op het terras, deze mooie asbak staat stijlvol op elke. Daarnaast gaan gebruiksgemak en design perfect samen in deze schotel met uitsparingen om een nog brandende sigaret even veilig neer te kunnen leggen. We maken ruimte voor de nieuwe collectie!


Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Een stijlvolle asbak voor die mooie sigaar. U heeft de keuze uit grote asbakken die een ware Smokers Lounge creëren, net als kleinere modellen of leuke en mooie asbakken waarmee u zorgt voor een accessoire op tafel. Deze porseleinen versie staat mooi op elke. Grote asbak riviera maison.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Nog helemaal nieuw asbak van riviera maison k heb nog meer mooie spullen te koop van oa riviera maison.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De grootste online outlet van Nederland. Wie zegt dat een asbak niet stijlvol kan zijn? Voor degene die af en toe een sigaar of sigaret opsteekt, is er nu een wel hele stoere asbak met afsluitbaar deksel waardoor de sigaret snel dooft. De asbak heeft een witte kleur en is gemaakt van keramiek.


De wit stenen asbak is versierd met de tekst Smokers Lounge en heeft aan beide zijden twee handvatten om hem makkelijk te verplaatsen. Ontdek onze meubelen en accessoires. Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. Luxe landelijke accessoires en decoratie voor een mooi interieur.


Zet ze op tafel en plaats er mooie bloemen in of zet de vazen voor het raam om eenvoudig meer sfeer te creëren. Bezoek de website voor meer informatie en tips. Het aankoopbedrag word niet geretourneerd. Saleproducten worden niet gereserveerd. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.


Acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts