donderdag 31 augustus 2017

Container tafel moooi

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. The Container Table concept is a fully versatile system that has endless composition possibilities to fit in any space. With combinations to suit your home, office or public space the Container Table can certainly exceed any requirements. Dit wordt versterkt door de breed uitlopende voet welke de tafel een fors uiterlijk geeft.


Het dunne blad van HPL ( centimeter) verfijnt het geheel en zorgt voor een perfecte combinatie.

De kleur van het blad is vervolgens te kiezen als wit, lichtgrijs, zwart of wenge. Het onderstel is leverbaar in zwart of wit. De hoogte van de tafel is 7centimeter bij de zwarte tafelvoet, bij de witte tafelvoet is de hoogte 7centimeter.


Bij beide voeten is de kleur van het tafelblad zwart. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op.


Bekijk alles met moooi container tafel ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Te koop aangeboden: moooi container tafel , 3x vierkant, 1x rond diameter 7 hoogte prijs is per stuk bekijk alle advertenties. Het meest in het oog springend is ongetwijfeld de pig table.


Dit kunststof varken kan prima dienst doen als bijzettafel of als nachtkastje. Meest toegepast is de container table. Haal vandaag nog die tafels in huis. De robuuste tafel heeft twee flinke tafelpoten om het blad te ondersteunen, maar gelukkig komen de poten in het stijlvolle ontwerp alleen maar ten goede. De spannende vormen van de collectie zijn geschikt voor zoveel kantoor als horecagelegenheden.


Voor extra stabiliteit kan de kunststof voet gevuld worden met zand of water. Het tafelblad is van eikenhout (4cm dik) dat kaneelkleurig gebeitst is. Moooi Container ovale tafel.


Deze Container tafel is onderdeel van een modulair systeem dat door Marcel Wanders ontworpen is. Het betreft een showroommodel met een diameter van 160cm. De voet is van kunststof in de kleur zwart en het blad is van HPL (volkern) ook in dezelfde kleur. Hallo, ik verkoop de container tafel van 120cm van het merk moooi , ontworpen door marcel wanders de kleur is zwart.


Wie kan ik er blij mee maken? Groot Assortiment Containers. Koop op rekening bij Manutan.

Tafels tegen lage prijzen. De designer van de tafel is Marcel Wanders. AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afmetingen, neem dan contact met ons op. Het blad is gemaakt van off-wit HPL (volkern) en eventueel geschikt voor buitengebruik.


De tafel is voorzien van twee zwarte kunststof poten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts