dinsdag 8 augustus 2017

Oosterse lantaarns

Ruime keuze lantaarns op Beslist! Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Kies uit 1producten vanaf € 299.


Oosterse lantaarns

Het metaal van de oosterse lantaarns is met de hand bewerkt waardoor er schitterende lichteffecten ontstaan. De staande lantaarn in zwart of goudkleurig metaal is vrolijk doordat er gekleurd glas is ingezet, daardoor schijnen de kleuren ook mooi door als u er een lampje in doet. Lantaarns geven namelijk een zacht licht. Zo kom je helemaal tot jezelf. Ook zijn ze vaak in de prachtigste patronen gesneden, waardoor er een magisch lichtspel ontstaat.


Heerlijk om ’s avonds bij weg te dromen. Ze zijn ook een mooie aanvulling op je interieur, zeker als je al een Marokkaanse Lamp hebt De kaarsenhouders en oosterse lantaarns zijn te verkrijgen in verschillende maten en prijscategorieën en vormen. Egyptische, Marokkaanse Indiase handgemaakte sfeerverlichting.


Oosterse lantaarns

Veelal zijn de lantaarns handgemaakt en zijn ze bewerkt met prachtige vormen en patronen. Door deze patronen weerkaatst het licht spectaculair in je interieur en creëer je de mysterieuze sfeer van duizend en één nacht. Het ene materiaal past meer bij de rest van het huis of de tuin.


Een houten lantaarn staat prachtig bij Scandi interieurs. Oosterse lampen in je interieur? Haal de Arabische sfeer in huis met deze schitterende lantaarns uit Marokko van El Kantra. Alle merken voor de laagste prijs.


Oosterse lantaarns

Leuke Marokkaanse lantaarntjes om binnen en buiten te gebruiken. Traditionele Marokkaanse lantaarns en jampot lantaarntjes. Deze oosterse lantaarn kan zowel worden neergezet als opgehangen. Door het deurtje aan een van de zijkanten kan een theelichtje geplaatst worden.


In oriëntaalse stijl traditionele Marokkaanse lantaarns , windlichten, hennalampen, zilverlampen en oosterse lampen maken van uw vertrek een oosterse beleving. Unieke vormen en kleuren, met de hand bewerkt. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. U kunt de lichtintensiteit aanpassen door middel van de drukknop. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Na het opladen geeft de lantaarn uur lang licht en kunt u de lantaarn neerzetten of ophangen waar u maar wilt.


Een haak om het product op te hangen is inbegrepen. De lantaarn is 1 waterdicht en kan gewoon buiten blijven staan. Voor binnen en buiten gebruik. Bij Merel in Wonderland kunt u terecht voor het grootste aanbod oosterse en Arabische lampen! Onze Arabische verlichting zorgt voor een unieke oosterse sfeer in uw interieur.


Oosterse lantaarns

Javascript is uitgeschakeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts