vrijdag 11 augustus 2017

Montis windy hoes

Montis windy hoes

Offerte met projectprijzen? The high seat base gives the armchair ‘active’ seating characteristics and makes it suitable for people with long legs or those who want to be able to stand up easily. The additional ottoman continues the shape of the Windy fluently therefore the elements can be combined perfectly.


De bescheiden plaats die Windy in het interieur inneemt, is één van de belangrijkste praktische elementen. Bij deze compacte structuur is het zitcomfort niet aan de aandacht ontsnapt. De hoge holle rug staat hier borg voor. Daarom maken wij meubelen die geïnspireerd zijn op de wensen van het moderne leven. Wij begrijpen dat je geen esthetiek wilt inleveren voor comfort.


Maar ook geen comfort voor esthetiek. Dat is de luxe van een goed ontwerp. Nagenoeg ongebruikt maar niet passend bij interieur. Montis charly met nieuwe hoes leer.


Naast het stofferen van onze eigen meubels herstofferen we ook veel montis stoelen en fauteuils. Volgens vakkundige tradities. De afgelopen veertig jaar hebben zij meer dan honderd meubels ontworpen. Van klassiekers tot vernieuwde eigentijdse ontwerpen.


Bij deze fauteuil zijn er altijd kleine reparaties aan het binnenwerk nodig. Deze zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt dan zelf de hoes vervangen als het binnenwerk nog helemaal in orde is en alleen de bekleding versleten is. Er is een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij hoe u de hoes zelf kunt vervangen. De prijs voor de hoes begint bij € 35in leder en € 32in stof.


Er zijn altijd een aantal hoezen in verschillende kleuren op voorraad. Kies uit producten vanaf € 395. Zeer geschikt als damesstoeltje. Wij verwijzen u graag naar één van hen!


Modellen die voldoen aan de hedendaagse eisen, wensen en behoeften van klanten zoals u. Bekijk hier het overzicht van onze dealers. Info over montis chaplin hoes. Resultaten van zoekmachines! Modern design ontworpen vanuit jarenlange tradities.


Het merk kenmerkt zich door kwaliteit en originaliteit. Daarnaast is deze designfauteuil dankzij de hoge zit ideaal om gemakkelijk uit op te staan. Meubel hoezen maken gepatenteerde hoezensysteem. Wilt u oude hoezen met een gepatenteerde hoezensysteem weer als nieuwe meubel hoezen laten maken omdat u uitgekeken ben op de kleur van uw huidige bankstel? Maak snel een afspraak voor passend interieuradvies bij Matser Wageningen.


Vind montis chaplin stoelen op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts