woensdag 23 augustus 2017

Epifanes blanke lak

Epifanes blanke lak

De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Epifanes jachtlakken en verven. Maar natuurlijk ook teak onderhoudsproducten treft u hier aan.


Epifanes blanke lak

De lak is weer-en waterbestendig en beschikt over een ingebouwd UV-filter. Hierdoor wordt het hout optimaal beschermt tegen verkleuring door zonlicht. De blanke bootlak had ik nodig om een oude keukenkast op te knappen en weersbestendig te maken als opslag voor mijn gereedschap en als werkbank.


Ik heb op het internet gezocht naar een goede lak (de plaatselijke leveranciers verkopen lak voor een heel hoge prijs) tegen een goede prijs en kwam bij verf. JavaScript seems to be disabled in your browser. Voor een perfecte afwerking voert dit topmerk een groot assortiment jachtlakken van hoge kwaliteit. Er zijn blanke maar ook gekleurde lakken beschikbaar. Een goede lak is slijtvast en biedt bescherming tegen (weers)invloeden waaraan een schip gedurende zijn leven wordt blootgesteld.


Optimale vloeiing, zeer hoge weer- en waterbestendighei hoge bolle glans en langdurig glansbehou ook in tropische klimaten. Bootverfshop ook terecht voor materialen om de jachtlak mee te verwerken. Ik gebruik deze verdunt voor de eerste laag en trekt dan goed in het hout. Hij heeft een zeer mooie vloei en hoge permanente elasticiteit. Ideaal voor het coaten van massief hout en triplex.


Bovendien biedt deze lak een uv-filter die het hout beschermt tegen verkleuren. Ook in tropische klimaten. Het extra ingebouwde UV filter voorkomt verkleuring van het hout. Het ingebouwde extra ultraviolet filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Blanke lak aanbrengen op mahonie, hardhout en andere houtsoorten. Als u de blanke lak voor het eerst aanbrengt dan de lak laag voor laag verdunnen zoals vermeld in de tips hierboven. Als u elke volgende laag binnen uur aanbrengt hoeft u niet te schuren voor de hechting.


Dit product biedt een langdurig glansbehou uitstekende hechting op ontvet en geschuurd teakhout en overige vet- en oliehoudende houtsoorten. De verfwinkel van Amsterdam! Vakkundig advies en scherpe prijzen.


Epifanes blanke lak

Ze produceren zowel 1-component- als 2-component laksystemen voor verschillende ondergronden, zoals polyester en hout. Ze maken ook grondverf en primer. Zo wordt een mahoniekleurige lak gecreëerd.


Weer- en waterbestendige, slijtvaste, hoogglanzende blanke jachtlak met UV-filters. Deze blanke lak is ontwikkeld voor voor de toepassing op houten delen van boten en schepen boven de waterlijn. Hij valt op door een zeer goede stoot-, kras- en slijtvasthei zijn permanente weerbestendigheid en het feit dat hij zijn glans behoudt. Transparante lak koop je bij HORNBACH. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd.


Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts