dinsdag 22 augustus 2017

Memobord met klok

De grootste collectie memoborden! Memoborden tegen de laagste prijzen. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.

Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Kies uit producten vanaf € 50.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Multifunktionele alarm klok met push-up LCD display Het LCD-scherm heeft modes, te bedienen door het scherm iets achterover te drukken: Klok met alarm.

Binnentemperatuur in graden Celcius en Fahrenheit. Scherm met verschillende LED-verlichtingen. Dit digitale klokje heeft combi van meerdere functies: kookwekker, wekker, stopwatch en klok. Wanneer je dit memobord aan de muur hangt, ben je overal van op de hoogte.


Het klokje heeft een stil uurwerk. Zo vergeet je niet langer je boodschappenlijstje bijvoorbeeld. De klok is analoog en eenvoudig af te lezen. Een weekagenda, memobord en een klok in één.


Het memobord is beschrijfbaar en magnetisch en wordt geleverd inclusief. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de PT Living PT Time To Remember klok met memobord (Kleur: wit) wandklok. De PT Living PT Time To Reme. Lig je net lekker in be bedenk je je opeens van alles. Op dat soort momenten heb je meestal geen pen en papier bij de hand.


Gelukkig staat de Led wekker met memobord vlak naast je bed. Op de plaat boven de wekker kun je met de meegeleverde memoboardstift je ideeën opschrijven. Schrijf als eerste een review “decoratief memobord met klok ” Reactie annuleren.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Handig voor op je kantoor, keuken, of in de gang: prikborden, whiteboards of magneetborden. Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Bekijk dan bij Blokker het gevarieerde assortiment aan wandklokken. Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt.


Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. De leverdatum is nog niet beken maar zodra hij weer in ons assortiment is sturen wij u direct een.


Deze mooie leisteen wordt geleverd met klok en kan opgehangen worden aan de wand. Wij kunnen deze klok ook graveren met een foto of logo. De wijzer die de minuten aangeeft, is verbonden met de ronde buitenkant van de klok. Doordat de klassieke wijzerplaat ontbreekt, lijkt deze klok aan de wand te zweven. Even klussen et voilà, een canvas doek is zo een handig memobord.


Dé verzamelplek voor boodschappenlijstjes, pennenbakjes, lieve briefjes en inspirerende quotes. LibelleTV samen met Kwantum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts