maandag 7 augustus 2017

Ingebouwde douchekop

Ingebouwde douchekop

Grote collectie douchekoppen verkrijgbaar bij Tegeldepot. Check het aanbod bij Tegeldepot. Douchedeuren voor actieprijzen! Alle A Merken voor outletprijzen. Bestel direct online of bezoek de showroom!


Showrooms in Tiel, Dalen en Wormer. De grootste collectie douchekoppen hier! Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Vaste douchekop : Installatie ingebouwd in de muur.


Automatische debietregeling. Kalkwerende verstuiver met veilige vormgeving met draaibare straal. Bevestiging met onzichtbare blokkeerbare schroef.


Ingebouwde douchekop

Systematische leegloop na elk gebruik (geen stilstaand water of onzuiverheden). Bij een inbouw douchekraan worden de douchekop en kraan aan de wand gemonteerd. U ziet dan geen stang meer, want het opbouwgedeelte is netjes weggewerkt in de muur. Een inbouw douchekraan geeft uw badkamer een moderne uitstraling.


Er bestaan verschillende inbouw douchekranen, zoals een thermostaatkraan of SmartControl inbouwkraan. Tot slot kan je nog kijken naar wat leuke extra’s. Zo zijn er douchekoppen met ledverlichting, ingebouwde radio of bluetooth of douchekoppen die op het ritme van de muziek mee sproeien.


Ingebouwde douchekop

Andere extra’s zijn extra watersproeiers aan de zijkant van de douchecabine voor een extra ontspannen gevoel of een heuse stoomcabine. Een waterbesparende douchekop , ook spaardouchekop genoem verbruikt tot minder water dan een normale douchekop. Dat komt door een ingebouwde doorstroombegrenzer.


Deze beperkt de hoeveelheid water die door de douchekop kan stromen. Maar dat betekent niet dat de douche minder comfortabel is! Voor een strak uiterlijk kies je deze regendouche set mengkraan van Tres en maak je van je badkamer een echte eyecatcher. De AS Shower - Chroom betreft een douchekop met ingebouwd filter welke direct is aan te sluiten op de aanwezige doucheslang. Hierdoor kunt u direct het risico bij een Legionella overschrijding inperken.


Ingebouwde douchekop

De inbouw regendouche is een inbouw doucheset en laat zich eenvoudig plaatsen in het plafon zodat het water daar direct uit lijkt te komen. De leidingen lopen door de wand en het plafon zodat u de mogelijkheid heeft om de douchekop daar vervolgens op aan te sluiten. Creëer je persoonlijke douche en gebruik alle natuurlijke eigenschappen van water om elke dag een nieuwe sensatie te scheppen. Essentieel voor Dagelijks Gebruik. Kies Daarom voor Luxe en Betaalbaarheid!


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Rada douchekop , type VR10 met KIWA keur, vandaalbestendig, onderhoudsarm en waterbesparend. Voor inbouw leidingwerk, aansluiting ½” buitendraad. De combinatie van een royale grote douchekop (XXL) en een SmartControl- eenheid die je ziet, geeft je de vrijheid om de opbouw douchethermostaat te plaatsen waar je maar wilt in je doucheruimte.


Gebruik de regendouche en handdouche tegelijk voor een comfortabele douche-ervaring. Het uitwassen van shampoo was nog nooit zo gemakkelijk. Zodra het water begint te stromen gaan de LED’s automatisch aan. Het licht van de LED verander afhankelijk van de temperatuur van het water.


Nu kun je dus de temperatuur van het water zien voordat je er onder stapt! De Sumba douchekop bevat ook antikalk sproeigaatjes. Dit maakt het schoonmaken van de doucheknop een stuk gemakke.


Mogelijk is de douchekop dan niet geschikt voor deze hoeveelheid water. Een regendouche heeft soms veel meer water nodig om te werken. Dit staat in de technische documentatie van de douchekop.


Kalk in de douchekop zou ook kunnen maar aangezien die nieuw is valt dat in dit geval af. Door de legionella douchekop in uw doucheruimtes aan te brengen wordt het water dat uit uw waterleidingen komt direct gefilterd. De legionellabacteriën zijn zeer klein en niet met het oog waar te nemen. De filters zijn zo ontworpen dat legionella bacterie niet in de waternevel eindigt, terwijl het water er met dezelfde kracht uitkomt. Ook bij regendouches kan het verschil in gebruik sterk variëren.


Aangezien een regendouchekop groter is dan een standaard douchekop , verbruikt hij sowieso meer water. Ook op het vlak van vormgeving en design zijn er tal van mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts