woensdag 9 augustus 2017

Cijfer stickers groot

Belettering geschikt voor lange termijn toepassingen. Beschikbaar in kleuren. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Onze losse plakcijfers zijn van superieure kwaliteit en daardoor dus voor werkelijk van alles toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan een huisnummer op de afval container (kliko cijfers) of het cijfertje op de brievenbus.


Cijfer stickers bestellen bij Stickermaster.

Voor diverse cijferstickers Ben je bij Stickermaster aan het juiste adres. Onze cijfersticker zijn bedoeld voor kleine oplages om een volgorde aan te duiden of te gebruiken als huisnummer (bijv. in combinatie met een letter sticker ) voor op de kliko (vuilnisbak), garagedeur of voordeur. De nummer stickers zijn ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Wil je bijvoorbeeld grote witte plak cijfers kopen?


Dan vindt je hier zelfs cijfer stickers in groot formaat. Dit kan van pas komen als je bijvoorbeeld een paar grote cijferstickers op de deur van je bedrijfspand wilt plakken. Onze nummer stickers zijn geschikt voor buiten.


Plakcijfers zijn te plakken op deuren, ramen, spiegels, glazen etc etc.

Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Op werkdagen voor 13:besteld de. Al onze stickers worden gemaakt van professioneel stickermateriaal. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Met leuke stickers kun je vanalles versieren.


Vaak worden stickers gebruikt voor scrapbooking, maar je kunt ze ook gebruiken om dingen te versieren zoals je schrift, map of muur. Je vindt hier allerlei stickers van emoji stickers tot hartjes. Voeg je eigen foto's en tekst toe. Stickers zijn er van verschillende leuke vormen en kleuren.


Bepaal de vorm en het formaat! Bestel snel en gemakkelijk online! Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. Gratis en Snel Thuisbezorgd.


Het gebruikte lettertype voor deze plakletter is Allstar. De plakcijfers van het type College zie je wel vaker terug als bijvoorbeeld rugnummers op een voetbalshirt. Uiteraard zijn onze stickers niet geschikt voor het plakken op kleding, wel kun je er bijvoorbeeld leuk de kamernummers mee aangeven.


Deze zelfklevende cijfer etiketten zijn geschikt om mee te markeren en te beschrijven.

De verpakking bevat vellen met in totaal grote nummer stickers. Alle stickers zijn weersbestendig en u kunt aangeven welke soort stickers en welk formaat u wilt. Laat grote stickers drukken bij Drukwerkdeal.


Wij maken grote vinyl stickers in alle vormen en maten. De stickers worden binnen werkdagen geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts