vrijdag 11 augustus 2017

Hay woonaccessoires

Dé Hay webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies? Bestel online of kom langs! Stel je Hay vragen aan onze interieurspecialisten.


Ben jij op zoek naar mooie, unieke Scandinavische en betaalbare design accessoires? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

HAY heeft samengewerkt met meerdere designers om zo een uitgebreide collectie aan te kunnen aanbieden. In ons assortiment huis accessoires hebben we werkelijk aan alles gedacht! De ontwerpers worden gestimuleerd om gedurfde en originele items te maken, van woonaccessoires tot meubels.


Iets wat meteen opvalt, is het gebruik van opvallende kleuren. Dit geeft de items een speelse en frisse uitstraling: design met een knipoog. Ontdek het uitgebreide assortiment. Neem bijvoorbeeld de Twisted Kleerhanger, een decoratief design dat van zichzelf al een unieke sfeer toevoegt aan uw kleding, maar ook perfect tot zijn recht komt aan de Loop Stand Kapstok.


Eén voor één producten die opvallen door de combinatie van elementair decoratief en beeldschoon design.

Zo zijn er de prachtige kussens van HAY , met grafische prints of gewoon uitgevoerd in supercomfortabele stofsoorten. HAY heeft twee prachtige winkels in grote, invloedrijke, kunstzinnige en bruisende steden van Nederland. De tweede design winkel HAY Rotterdam is gevestigd op de hoek van de Meent en de Haagse Veer. Flinders heeft een grote en unieke collectie woonaccessoires van hoge kwaliteit.


Je kunt hier bijvoorbeeld sierkussens kopen van Ferm Living, Hay , en Muuto. Specialistisch advies nodig? Makkelijk en veilig winkelen. Woonaccessoires voor 22u bestel morgen in huis.


De HAY collectie woonaccessoires bestaat uit opvallende designs en kleuren. De kussens uit de Dot Cushion familie zijn veelgevraagd. Gratis levering en retour. En wat dacht je van de barkrukken en banken?


Bekijk het Hay aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Op zoek naar hay woonaccessoires ? Op deze pagina vergelijk je 1stuks direct bij webshops.


Wanneer er nieuwe producten van HAY aan het assortiment van fonQ zijn toegevoegd moet ik altijd direct even kijken.

Hay woonaccessoires - diverse materialen Je kunt daarbij ook kiezen uit diverse materialen voor Hay. Ik ben fan van Scandinavische woonaccessoires en in het bijzonder van HAY. Dit Deense merk werkt samen met verschillende ontwerpers, waardoor HAY niet alleen een prachtige, maar ook een zeer gevarieerde collectie heeft. Woondecoratie vervolledigt je interieur.


In deze categorie ontdek je unieke en originele woonspullen die je met verstomming slaan. Doe hier leuke ideeën op voor je eigen interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts