dinsdag 22 augustus 2017

Dag en nacht gordijnen op maat

Voordeelgordijnen, dé goedkope gordijnspecialist van Nederland. Bestel je gordijnen voordelig bij Doehetbudget. Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland!


Dag en nacht gordijnen op maat

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Plissegordijn dag en nacht op maat gemaakt? Mijn rolgordijnen op maat gemaakt en plaatsingsklaar Heytens, de maatwerk-specialist sinds meer dan jaar.


In ons confectie-atelier in Frankrijk fabriceren wij rolgordijnen aan die perfect op maat zijn gemaakt. Kies de vorm, de grootte en de afwerking van uw keuze, onze teams zorgen voor alles : opmeten, fconfectie, plaatsing , levering. Dit plissé model wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn.


Door de zijgeleiding blijft dit model op zijn plaats, zelfs bij een (schuin) dakraam. In onze ruime collectie op maat gemaakte dag en nacht rolgordijnen vind je veel kleuren, van licht tot donker. Bij een op maat gemaakt dag en nacht rolgordijn bepaal jij volledig hoe deze eruit komt te zien. Naast de afmetingen en de kleur zijn er een aantal opties om het rolgordijn helemaal naar wens te maken. Gemakkelijk en op maat online te bestellen.


Het dag nacht rolgordijn (Duo rolgordijn) is een uniek en exclusief en innovatief product dat zowel in een klassiek als trendy interieurs thuis hoort. Door deze functionaliteit is de duo rolgordijn ook wel bekend als dag en nacht rolgordijn of roljaloezië. Bij Creon Raamdecoratie bestelt u online duo rolgordijnen op maat. Het voordeel van onze duo rolgordijn is dat deze voor u op maat wordt gemaakt. Het rolgordijn heeft smalle horizontale banen, baan is transparant en de andere baan is gekleurd en niet transparant.


Dag en nacht gordijnen op maat

De stof hangt in een lus zodat de banen langs elkaar heen kunnen schuiven. Niet vreemd dus, dat deze gordijnen steeds populairder worden. Verduisterende rolgordijnen op maat.


Rolgordijnen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse interieur. Dat komt deels doordat ze zo praktisch zijn. Ze verduisteren, isoleren en geven een ruimte kleur. Ook zijn ze op maat verkrijgbaar voor vrijwel ieder soort raam. We zijn dagen per week open!


Dag en nacht gordijnen op maat

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Gratis én Snel bij u thuis bezorgd. Wij staan altijd voor u Klaar! Het plisse gordijn bestaat uit twee gedeeltes: de bovenzijde is een verduisterende plisse en de onderzijde is een transparante plisse.


De transparante rolgordijnen filteren het licht en zorgen dat er nog zicht naar buiten is. Wenst u eerder een print in uw rolgordijn kijk dan zeker eens naar onze decoratieve stoffen. Al onze rolgordijnen worden op maat gemaakt volledig volgens uw wensen. U kan op onze webshop gratis stalen aanvragen van alle rolgordijnstoffen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Dag en nacht gordijnen op maat

Je internetbrowser wordt niet. Je kunt hem zelf op maat maken. Naast (duo) rolgordijnen in standaardmaten, bieden we ook een zeer uitgebreide collectie op maat gemaakte (duo) rolgordijnen aan.


Hierdoor houden ze veel lichtval van buitenaf tegen. Ook dakraamrolgordijnen op maat maken we voordelig op maat. Natuurlijk altijd voor de laagste prijs.


Onze verduisterende stoffen zijn 1 verduisterend. Veilig en eenvoudig gordijnen bestellen! Kwaliteit, stijl, voordeel en een snelle levering staat bij 123gordijn centraal.


In drie eenvoudig stappen kun je een gordijn op maat bestellen. Gordijnen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Kies je gewenste stof, voer de maten in en rond je bestelling af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts