vrijdag 11 augustus 2017

Ferm living gordijnen

Bestel online of boek onze service! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Het douchegordijn van ferm Living is gemaakt van lichte chambray stof en is voorzien van een acryl coating die net zo waterbestendig is als traditionele douchegordijnen. Gemaakt van 1 katoen met acrylcoating.

Het gordijn is gemaakt van 1 Chambray katoen en is visueel vergelijkbaar met de klassieke denim. See all the exciting new designs for the home and find inspiration for your interior with an authentic and calm atmosphere. De Ferm living spiegel had ik al een tijdje op het oog. Enorm blij dat ie nu boven de eettafel hangt. Sowieso probeer ik altijd uiterste te combineren, dat maakt alles net iets spannender.


Luxe kwaliteit gordijnen van Lifa Living. De verduisterende gordijnen van Lifa Living zorgen voor een optimale privacy in elke ruimte. De zware kwaliteit zorgt voor een isolerende en geluidswerende kamer.


Dit maakt ze zeer gewild voor in de slaapkamer, maar de gordijnen komen ook zeker goed tot hun recht in elke andere kamer in huis.

In the company of your best teddies and friends, the kids’ room is the place where you can invent your new favourite game and colour outside the lines. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken.


Voor een hippe, kwalitatieve maar vooral ook betaalbare inrichting van je huis. De komende jaren zullen wij ons assortiment uitbreiden met vele nieuwe artikelen. Ontdek ons ruime assortiment!


Voorraad is snel en gratis geleverd. Ruim assortiment online bestellen! LIVING - Ontdekken hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller. Geïnspireerd op Scandinavisch design tradities en retro charme - maar met een opvallende grafische rand die elk punt stevig hedendaagse maakt. Trine Andersen, hoofddesigner én oprichtster van Ferm , kon destijds maar niet het juiste behang vinden van voldeed aan haar wensen.


Zij besloot daarom zelf een collectie designbehang te ontwerpen. Deze pin is ontdekt door DEENS. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het merk heeft een traditionele Scandinavische stijl en kenmerkt zich met grafische prints en vrolijke en natuurlijke kleuren.


Opbergmanden, muurstickers, kussen, dekbedovertrekken, wandlampen en nog veel meer. Marimekko servies en stoffen, Muuto verlichting en meubelen. Wij geven interieur-advies en kunnen gordijnen of kussens op maat laten maken.


Daarnaast hebben we Moebe Frames en Moebe Floating Leaves op voorraad.

Ferm Living brengt meerdere nieuwe collecties per jaar uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts