vrijdag 4 augustus 2017

Grondverf ijzer

Grondverf ijzer

Grondverf van alle merken op beslist. Als roestwerende grondverf op ijzer en staal. Bent u op zoek naar de juiste grondverf of primer voor op metaal of staal, maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste grondverf of primer adviseren. Hout dat nog niet eerder bewerkt is heeft eerst een laag grondverf nodig om de houtnerf te vullen en de zuiging van het hout weg te nemen.


Ook voor kunststof oppervlakken is er grondverf. Hiervoor geldt hetzelfde als bij een grondverf. Südwest Allgrund is een sneldrogende universeel te gebruiken grondverf voor op ijzer , zink, kunststof, hout en aluminium.


Door het hoge zinkfosfaatgehalte goede corrosiebeschermer. Hittebestendig tot 1C (droge hitte). Ondergrond moet droog, schoon en vetvrij zijn.


Door de ondergrond op de juiste manier te behandelen, krijgt je een perfect eindresultaat met een betere dekking en minder streepvorming. De KARWEI grondverf metaal wit 2ml zorgt voor een optimale vulling en hechting op ijzer en staal. Daarnaast heeft de grondverf ook een roestwerende werking. De grondverf op terpentinebasis kun je zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken.


Metaal is lastig materiaal om te verven, niet alleen omdat er vaak roestplekjes te vinden zijn. Een goede grondverf is daarom onmisbaar. Het Engelse woord primer betekent namelijk grondverf.


Grondverf ijzer

Als de namen al gelijk zijn, is er dan wel een verschil tussen een grondverf en primers? Het verschil tussen een grondverf en een primers. Een grondverf zorgt ervoor dat de lak beter hecht op de oppervlakte en wordt over het algemeen gebruikt op hout.


Hekwerk, gietijzeren stoelen, trapleuningen en zelfs metalen deuren: ze ogen weer zo goed als nieuw met een likje metaalverf. De speciale verf hecht op onbehandelde, geroeste en geverfde ondergronden en kan zowel binnen– als buitenshuis gebruikt worden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het zoeken naar een grondverf die geschikt is voor metalen oppervlakten is makkelijker dan ooit. Wanneer gebruik je een primer voor metaal?


Grondverf ijzer

Als je kaal metaal met een kleur wilt schilderen moet je eerst een primer voor metaal aanbrengen. Tenco ijzer menie Tenco ijzer menie is een roodbruine roestwerende grondverf die speciaal toegepast wordt als er met donkere kleur wordt afgelakt. Tenco ijzer menie is met name bedoelt voor staalconstructies, hekwerken, machines, landbouwvoortuigen en vaartuigen om corrosie en roestvorming tegen te gaan. Metaal primer voor het gronden van metaalsoorten. Metaalprimers zijn er in alle soorten, natuurlijk ook corrosiewerend.


Gebruiksdoel Eerste hechtlaag en roestbeschermer voor zink, verzinkt staal, aluminium en ijzer. IJzermenie is een roodbruine, roestwerende primer voor metaal. Toe te passen op nieuw staalwerk. Wil je jouw interieur van een nieuwe lik muurverf of lak voorzien? Vergeet dan niet eerst een laag grondverf aan te brengen.


Grondverf ijzer

Hierdoor worden oneffenheden opgevuld en hecht de aflakverf beter op het te schilderen. Een roestwerende grondverf voor bijna elke ondergrond. Kenmerkenblad Veiligheidsblad. Beschermt slecht bereikbaar ijzer en staal tegen roest. Epoxy primers zijn verkrijgbaar als watergedragen, high solid of oplosmiddelhoudende grondverf.


Een epoxy primer, afgewerkt met twee lagen alkyd of twee lagen acrylaat, biedt een uitstekende bescherming. Een afwerking met polyurethaan biedt vaak nog meer zekerheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts