woensdag 9 augustus 2017

Gordijnen woonkamer tips

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Wil je het licht graag zoveel mogelijk behouden in je woonkamer maar ook wat privacy? Dan zijn lichte, witte transparante gordijnen een goed idee. Ze zijn er in allerlei soorten.


Kies je zoals hier voor een mooi patroon in de gordijnen dan kun je daar ook een leuk accent mee toevoegen aan de sfeer in je woonkamer. Als de kamer hoger is dan drie meter, is het verstandig om voor een dubbele plooi te kiezen, anders is er geen plooivorming meer over aan de onderkant. Bij een moderne betonnen vloer, kunnen warm getinte gordijnen voor sfeer zorgen.


Tip 4: Meer licht met inbetween gordijnen Voor de slaapkamer zoek je mogelijk naar dikke gordijnen die het lekker donker houden. In de woonkamer is het fijn om wel lichtinval te krijgen, maar ook wat privacy te hebben.

Met een inbetween gordijn heb je the best of both worlds. Jouw woonkamer is niet compleet zonder een stijlvol paar gordijnen. Die hebben niet alleen een decoratieve waar maar ook een functionele waarde (privacy, zonwering).


Heel wat mensen worden overweldigd door het grote aanbod. Om je enigszins wegwijs te maken, hebben we hieronder enkele handige tips verzameld voor de aankoop van woonkamer gordijnen. Er zijn veel verschillende manieren om de gordijnen in je woonkamer op te hangen. De gordijnen die je kiest zijn afhankelijk van de decoratieve stijl en de kleuren in je huis.


Bent u op zoek naar inspiratie en tips voor raamdecoratie in uw woonkamer ? In feite zijn alle vormen van raambekleding geschikt voor de woonkamer. Om u toch wat verder op weg te helpen, hebben we uit onze enorme collectie een aantal populaire, trendy en praktische vormen van binnenzonwering geselecteerd. Tips om gordijnen uit te kiezen en kopen.


Zorg voor sfeer met plisségordijnen, vitrage of overgordijnen. Lees hier tips voor het kiezen en kopen van gordijnen. Heb jij de eerste de beste gordijnen gekocht die mooi bij je bank stonden?


Deze negen stylingtips zullen je daarbij helpen. Ben je van plan om nieuwe raamdecoratie zoals gordijnen , jaloezieën, vouwgordijnen of rolgordijnen te kopen? Check dan eerst de valkuilen bij het kopen van nieuwe gordijnen en lees de tips.


Welk patroon past het best bij het karakter van je kind?

Gordijnen niet voeren: Gevoerde gordijnen plooien veel mooier. Wij zetten enkele tips omtrent gordijnen voor de kinderkamer op een rijtje. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.


Alle merken woonkamer gordijnen. Speelse gordijnen geven iets extra aan de inrichting van de kinderkamer. Voordelen gordijnen in je woonkamer. Neem isolerende gordijnen.


Welke kleur gordijnen kiezen? Heb je een nieuwbouwhuis dat galmt? Bedenk voordat je een kleur gordijn gaat kiezen welke uitstraling je je interieur wilt geven.


Zoek je bijvoorbeeld gordijnen voor een landelijke woonstijl, moderne woonstijl of wereldse woonstijl? Zelf heb ik geen gordijnen in d woonkamer (woon op hoog). Mede omdat we een verwarming hebben en ze dan tot op de vensterbank moeten, maar ik heb daarnaast een deur zitten waarvan het glas weer lager komt. Zouden dus verschillende lengtes gordijnen moeten worden Dat werd dus niks. Tip : Laat je lange gordijnen op maat maken zodat je er zeker van bent dat je gordijnen niet te kort zijn aan de onderkant.


Kies gordijnen voor je woonkamer die passen bij de grootte van de kamer. Houd bij gordijnen kiezen rekening met de hoeveelheid licht die je in een ruimte wilt. Je hebt de keuze uit verduisterende of lichtdoorlatende gordijnen. In de slaapkamer zijn verduisterende gordijnen misschien het fijnst, terwijl in de woonkamer lichtdoorlatende gordijnen wellicht het mooiste effect hebben.


Prachtige gordijnen en een ruim assortiment vind je bij DTCH. Deze collectie bestaat uit jaloezieën tot paneelgordijnen en van rolgordijnen tot lamellen. Deze doe-het-zelf gordijnen met een hoge kwaliteit zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Je kunt met de inrichting alle kanten op. Veel van ons hebben niet de luxe van een grote woonkamer , maar dat betekent niet dat we onze kleine woonkamer niet gezellig kunnen inrichten.


Met trendy dessin of zachte kleuren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts