dinsdag 22 augustus 2017

Gebreid behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Hiermee maak je een opvallend statement in je interieur.


Er bestaat ook gebreid behang , al dan niet geprint op fotobehang.

In tegenstelling tot verf kan je met behang alle kanten op. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur. Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis.


Behangexpert verkoopt alle soorten. Modern Interieur Interieurontwerp Voor Thuis Industriële Interieurs Kleine Huizen Home Deco Wanden.

Neem eens een kijkje bij decobouwmarkt Formido waar je gelijk gebreid behang kunt aankopen. Geef eerst je muur een gebreide look en pak daarna je breinaalden om zelf bijvoorbeeld een leuke sjaal te breien. Groot aanbod trendy behang van alle bekende topmerken. Gebreid behang , slaapkamer. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is.


Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang. De laatste trends, tips om te behangen , voorbeelden, prijs advies van behangers en zoveel meer. ESTAhome - maak je huis gezellig!


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. In onze webshop vind je eindeloos veel soorten behang waaruit je kan kiezen. Met de rekentool bij elk product bereken je bovendien makkelijk hoeveel rollen behang je nodig hebt.


Ga dan voor beige behang met een gebreid patroon en laat op deze manier de wand warmte uitstralen in de kamer. Mix verder met grijstinten en lichthouten materialen.

Onze noorderburen zouden er jaloers op worden. Daarnaast kan je ook de industriële look in huis verrijken met beige behang. Deze pin is ontdekt door wrappering. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Of kies eens voor een persoonlijke foto op de muur.


DecoMode beige vliesbehang met breisel effect. Het behang is eenvoudig, schoon en snel te verwerken, heeft geen inweektijd nodig en is makkelijk te. Afwasbaar behang is makkelijk te reinigen en ideaal in druk gebruikte kamers.


Welke soorten afwasbaar behangpapier er zijn lees je hier. Dit behang is geschikt voor grote ruimtes. Voor kleine ruimtes kun je beter voor pastelkleurig behang gaan, omdat dit behang de ruimte de nodige lichtheid geeft.


Geel behang kan de concentratie en creativiteit bevorderen en is dus ideaal voor op kantoor of school. Rood behang trekt de aandacht en wekt de eetlust, en is dus ideaal voor in de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts