dinsdag 29 augustus 2017

Woonstijl romantisch

Een romantische woonstijl heeft invloeden vanuit de Engelse cultuur en gaat gepaard met kleurige bloemenprints en pasteltinten. Accessoires in deze stijl zijn onmisbaar, net als opgeknapte antieke meubels. Veel gebruikte accessoires in een romantische woonstijl zijn kussens, plaids, verse snijbloemen, spiegels, tapijten en kaarsen.


Woonstijl romantisch

Wilt u de woonstijl romantisch maken maar ook een beetje stoer, combineer al deze elementen dan met industriële meubels of tafels. Denk je aan romantiek dan denk je aan kaarsen, deze passen ideaal bij een romantische sfeer. De romantische woonstijl is dus erg geschikt voor mensen die twijfelen tussen een klassieke en een landelijke woonstijl. Er zijn veel verschillende soorten woonstijlen.


De woonstijl romantisch is vrouwelijk met een stoere basis. Bekijk meer ideeën over Pastels, Interieur en Pastel keuken. Grote modehuizen lieten tijdens de Fashion Weeks al zien dat pasteltinten helemaal terug zijn. De ene na de andere outfit in lichte ijsjestinten passeerde de revue. Ook interieurontwerpers omarmen de trend.


Woonstijl romantisch

Maar ze houden het wel subtiel. Stijlen die – ook gemixt - je huis tot een thuis maken. De Hubo vakman helpt je verder met deze woonstijl. Roze en crème kleuren doen het altijd goed in deze woonstijl maar ook een behang met fijne bloemenprint of een gordijn met een ingeweven florale print. Een woonstijl is persoonlijk en vormt de basis van uw interieur.


De één houdt van modern en strak design, de ander van romantisch of juist klassiek. Sommige mensen houden van veel kleur, anderen willen zoveel mogelijk wit. Een landelijke woonstijl kenmerkt zich door een comfortabele, rustige en met name warme en gezellige sfeer. Iedereen voelt zich thuis in een landelijk huis. Met het hele gezin de dag doornemen aan een robuuste houten tafel of een avondje theeleuten met vriendinnen op een lekkere plofbank.


Woonstijl romantisch

In jouw huis wordt geleefd. In welke van deze woonstijlen voel jij je thuis? Voor deze woonstijlen vind je bij vtwonen heel veel inspiratie. Hieronder vind je van alle stijlen de kenmerken. Welke woonstijl het beste bij jou pas?


Flinders heeft vier woonstijlen gedefiniëer waarvan iedereen wel een aantal elementen in huis heeft. Het voelt vrouwelijk, maar wel met een stoere basis. Het romantische zit ‘m in details en kleuren. De romantiek van deze stijl zit hem in details en kleuren.


Woonstijl romantisch

Romantisch Vrouwelijk en brocant typeert deze stijl. De vormen zijn rechte lijnen met krullen. Vul het aan met zachte materialen met bloemen of fijne patronen!


Overal kan eenvoudig de basis worden gelegd voor een romantisch interieur. Sprankelende kleuren en weelderige bloemmotieven laten zien dat de romantiek als woonstijl terug is. Houten vloeren weerspiegelen de natuur, maar tapijt symboliseert zachtheid. Rust en subtiliteit vormen de basis van een romantische inrichting. Om dit toe te passen op de trap kies je voor een warm materiaal zoals hout (HLP).


Het gebroken wit van Freshwood is erg mooi of wat dacht je van zachtgrijs eikenhout. Hoe decoreer ik mijn industriele vakkenkast? Inrichten kleine slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts