maandag 14 augustus 2017

Houtlijm watervast buiten

Groot assortiment aan lijmen. Gratis verzending vanaf Euro! Geschikt voor binnen en buiten toepassingen, speciaal voor lijmverbindingen waarbij eisen worden gesteld aan de waterbestendigheid. Tixotrope, transparante 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten.


Hecht ook op metaal, beton en kunststof.

Voldoet aan eisen EN 2D4. Voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. Dhoutlijm wordt gebruikt voor zowel binnen als buiten toepassingen. Deze houtlijm is beperkt geschikt tegen weersinvloeden en kan slechts kortstondige met vocht in aanraking komen.


De lijm laat niet zomaar los bij blootstelling aan vocht. Om die renden is deze lijm geschikt voor toepassing in badkamers en kajuiten van boten. Daarnaast bestaan er nog enkele minder bekende houtlijmen , zoals bijvoorbeeld hazen- of huidenlijm.

Hazenlijm dient warm aangebracht te worden, waardoor hij niet altijd even gemakkelijk is in het gebruik. Verschillende normeringen geven aan welke toepassingen de houtlijm verdraagt. De droogtijd van houtlijm is sterk afhankelijk van de luchtvochtigheid en van het gebruikte type lijm. Dstaat voor waterbestendige houtlijm voor gebruik binnenshuis in natte ruimtes en goed beschermde buitentoepassingen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Deze lijm is bedoeld voor gebruik binnen en buiten en kan goed tegen vocht. Geschikt voor alle soorten hout, composieten en laminaten en voor al uw werkzaamheden binnen of buiten.


Echter, de te maken lijmverbindingen hebben enige bijzonderheden. Zo moeten ze watervast zijn omdat de tuinmeubelen permanent buiten bivakkeren, hetgeen voor zover ik weet het gebruik van de traditionele witte houtlijm uitsluit. Omdat de verbindingen uitgelubberd zijn, zou ik een houtlijm willen gebruiken die van zichzelf spleetvullend is. TACKMASTERS Master Woodglue Dis een (kook) watervaste houtlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van (constructie-) verbindingen: pen-gat, zwaluwstaart, drevels, veren etc. Ook geschikt voor het watervast verlijmen van montageverbindingen van hout.


Voor zowel binnen als buiten toepassingen waarbij vaak en veel condensatie optreedt. Binnen en buiten toepasbaar voor het verlijmen van constructie elementen. Watervast Dhoutlijm van professionele kwaliteit.


Maar ook voor buiten onder afdaken (niet direct beïnvloed door weersomstandigheden).

Voor uitgebreide informatie over houtlijmen hebben we een speciaal artikel geschreven. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Werkstuk altijd klemmen… Meer. Voor 15:uur bestel maandag in huis.


Houtlijmen koop je eenvoudig online bij bol. Eenvoudig online bestellen. Vind de beste selectie houtlijm watervast buiten fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit houtlijm watervast buiten voor de dutch luidspreker markt.


Voorzien van KOMO-certificaat “Lijmen voor niet-dragende toepassingen”. Kortom, voor elke toepassing een geschikte houtlijm !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts