dinsdag 29 augustus 2017

Mozaiek achterwand keuken

Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ. Een mozaïek keuken achterwand is ideaal in de keuken. Een stijlvol product dat geschikt is voor veel toepassingen, in ‘ton sur ton’ tinten of trendy design.


Milovito biedt hele mooie keuken achterwanden. Door het ruime assortiment kun je kiezen uit meerdere kleurmixen die mooi aansluiten bij je kastjes en aanrechtblad.

Ik bestelde deze muursticker om te gebruiken op de spatwand achter het fornuis - hij wordt ook specifiek verkocht voor dit gebruik. Het design ziet er leuk uit en fleurt de keuken meteen op, maar de kwaliteit is een teleurstelling. Ook ontstaan er combinaties tussen de andere achterwand tegels, vloertegels, het keukenblad en bijvoorbeeld het meubilair in uw keuken. Creëer een unieke keuken met mozaïek keukentegels.


Diversiteit mozaïek assortiment voor in de keuken. Een warme ontmoetingsplek waar wordt gekookt, gegeten, gelachen en geleefd. De keuken vormt het hart van elk huis.

Het ruime assortiment glasmozaïek biedt keuze uit meerdere kleurmixen die mooi aansluiten op kastjes en keukenbladen. Deze achterwand heeft een moderne industriële look, waarbij verschillende patronen en materialen met elkaar worden gecombineerd. Op de foto hierboven zien we een combinatie van Mediterrane tegels met verticale houten planken. Een achterwand die perfect past bij de stalen afwerking van de keuken. Hiermee is het mogelijk om unieke patronen te realiseren die 1-op-matchen met uw keuken.


Een hele originele manier om je wand van je badkamer woonkamer of keuken te versieren of te beplakken is het gebruik van mozaïek. Mozaïek geeft een bijzonder en origineel effect. Met een beetje creativiteit kun je prachtige wanden creëren.


Doordat elk mozaïek steentje net even anders is krijg je een prachtig effect. Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand. In de loop der jaren is de keuken steeds meer bij de woonruimtes betrokken, met als gevolg dat de esthetische kant steeds belangrijker geworden is.


Het laatste overblijfsel van de traditionele keuken maakt nu ook plaats voor materialen uit de moderne tijd. We zeggen vaarwel tegen de tegelwand en verwelkomen de kunststof keuken achterwand.

Grootste keuze keukenachterwanden. Eindelijk een hygiënische oplossing voor je keuken ! Fotograaf John Kraft maakte ruim 200. Keukenachterwanden op Beslist. Voeg toe aan verlanglijst.


Voor de achterwand kun je materialen gebruiken als glas en rvs. Een unieke keuken met mozaiek tegels Als je een unieke keuken wilt zijn er verschillende mogelijkheden. Misschien wel de mooiste mogelijkheid is het gebruiken van mozaiek tegels op bijvoorbeeld de achterwand. Dit geeft een mooie uitstraling in de keuken en is iets compleet unieks.


De tegels worden voor keukens veelal op wanden gebruikt. Voor welke optie u ook kiest: mozaïektegels tillen uw keuken gegarandeerd naar een hoger niveau. Net als de gebruikelijke keukentegels zijn mozaïektegels prima geschikt voor de keuken. Ze kunnen namelijk prima tegen hitte en zijn makkelijk in onderhoud.


Met mozaïektegels haalt u dus niet alleen mooie, maar ook zeer praktische tegels in uw. Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts