maandag 7 augustus 2017

Kleuren judobanden

Korting op diverse kleuren judobanden. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Gemaakt van katoen en polyester. Op sommige punten extra verstevigd.

Onverslaanbare prijzen, gratis levering vanaf banden. De bekendste merk banden , zoals Michelin, Bridgestone of Goodyear, voor kortingsprijzen! De grootste collectie autobanden! Autobanden tegen de laagste prijzen. Wilt u weten hoe het judo bandensysteem nou precies in elkaar zit?


Daarnaast kunt u hier ook voordelig judobanden bestellen. Er bestaan witte judopakken en blauwe judopakken.

Deze judopakken bestaan uit een witte katoenen broek en een jas. Deze jas wordt bijeengehouden door één van de verschillende kleuren judobanden. Naargelang het niveau van de judoka krijgt hij een andere kleur van judobanden. En hoe meer je judovaardigheid toeneemt, des te donkerder wordt de kleur van de band. Judobanden in alle kleuren beschikbaar!


Met een breed assortiment en verschillende types judobanden , kunt u bij ons altijd de juiste band vinden. Omdat wij net als bij de judopakken, ook bij de judobanden een breed assortiment hebben, kunt u altijd bij uw judoband van hetzelfde merk een judopak vinden. Dit geld voor hun home- en crosstrainers, maar natuurlijk ook voor hun judobanden , die niet alleen bijzonder hoog van kwaliteit zijn, maar tevens veilig, sterk en vast van kleur zijn. Verschillende maten en kleuren judobanden en pakken.


En voor de wedstrijden heb je naast je reguliere obi ook een rode band nodig. Per examen gaat de judoka een stapje omhoog, van de 6e kyu (wit) naar de 1e kyu (bruin). Bij judo geeft de kleur van de band het niveau van de drager aan.


Voor 22:bestel morgen in huis! Bij Decathlon hebben we judobanden in alle kleuren en in verschillende maten. Bekijk dan ons trainingsmateriaal voor judo.

Alle maten en kleuren judobanden tegen de scherpste prijzen! Ben jij op zoek naar een nieuwe judoband? Nieuw Judopak levert goedkope judobanden van de rol, maar ook mooie stevige judobanden van hoge kwaliteit van de merken Gill Sports, Fighting Films, Mizuno en binnenkort Lion. Onze judobanden zijn in alle kleuren verkrijgbaar (ook in bicolor) en zijn daarnaast van bijzonder stevige kwaliteit. Als u uw judoband wilt gebruiken op nationale en internationale toernooien dan moet deze goedgekeurd zijn door IJF.


Voor de jeugd hebben wij jeugdjudobanden met een enkele laag vulling die gemakkelijk te knopen is en tevens erg voordelig. De normale banden zijn van een dikke kwaliteit. De lengte van de banden wordt aangegeven in cm.


Ze geven jouw kyu- of dangraad net beetje extra kleur. Adidas snapt dat helemaal. Een machtig gevoel, nietwaar? Onderstreep je sportieve leef- en kledingstijl. Lieve mensen: Bij iedere sportschool is dat verschillend.


Iedere sportschool stelt zijn eigen regels op met kleuren banden, omdat er ook zo veel stijlen zijn. Daarom zie je ook zo veel verschillende soorten afwijkingen. Wij hadden bij Judo bijvoorbeeld een dunnere band dan bij Karate.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts