donderdag 17 augustus 2017

Plakfolie metaal

Plakfolie metaal

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design.


Plakfolie metaal

Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Folie met metaal effecten zoals rvs, brons, aluminium en koper kun je soms nodig hebben voor oppervlakten die zich buiten begeven. Deze luxieuze plakfolie van Aslan.


Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Proefstaaltje bestellen Proefstaaltje: Aslan metaal folie CAgeborsteld goud € Bestellen Het Aslan metaalfolie CAis natuurlijk niet van echt metaal gemaakt.


Een rol van dit plakfolie bevat 1meter, is centimeter breed en kost slechts € 861. Breed plakfolie metaal , whiteboar magnetisch. Zoek je whiteboardfolie, magneetfolie, krijtbordfolie of metaalfolie? Ook deze folies vind je in deze categorie, deze folies hebben een andere breedtemaat dan de effen kleurenfolie. Zo is het magneetfolie 101cm breed en het whiteboardfolie 137cm breed.


Hierbij kun je bijvoorbeeld de volgende producten gebruiken: universele zelfklevende folie, designerfolie en trendfolie, metaalfolie, spiegelfolies of whiteboard- en schoolbordfolie. Heb je onze metallic folies al gezien? Als je één van onze metallic folies gebruikt lijkt het net of het object dat je beplakt hebt van metaal , aluminium of rvs is. Dat kan erg mooi zijn als je het voor objecten en elementen in de keuken of badkamer gebruikt.


Plakfolie metaal

In onze blogs lees je trouwens nog veel meer plakfolie ideeën. Eenvoudig online bestellen. Er is geen verschil tussen raamfolie en glasfolie. Deze plakfolie kan bv toegepast worden op deuren, kasten, balies, keukenkastjes, etc. Wat is het verschil tussen raamfolie en plakfolie ? Verkrijgbaar in veel uni kleuren maar ook in vele dessins zoals hout, marmer, steen en allerlei andere motieven.


Met plakfolie creëert u voordelig en snel een geheel nieuwe look! Verander een kastdeur, balie of winkelstelling voor weinig geld in een mooie duurzame metaallook met een kleeffolie. Plakfolie Zilver - Goud - Metallic.


Het brede folie van Aslan is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren en metaal kleuren. Als je het over Aslan folie hebt, dan heb je het over professioneel folie. Maar laat je niet afschrikken door het woord professioneel.


Omdat plakfolie alleen heel goed op een gladde ondergrond hecht, is het aan te raden om altijd eerst even een proefstaaltje te bestellen van de items waar in jij interesse hebt. Met een proefmonstertje kun jij niet alleen veel beter de sfeer van het folie beoordelen, maar kun je ook de kleefkracht testen. Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Plakfolie metaal

Kwantum, daar woon je beter van! Bij plakfolie en raamfolie met hele grote patronen of met heel veel kleuren, zul je slechts een stukje van het geheel zien. Jij bent creatief en wilt lekker aan de gang gaan met plakfolie ? Zorg dan dat je een leuk patroon uit kiest en de accessoires om te verwerken. Het is belangrijk dat je het plakplastic snijdt met een stanleymes of een soortgelijk mes.


Je profiteert van scherpe prijzen op plakplastic, speciale aanbiedingen en sale acties. Je hebt dagen zichttermijn op hele rollen raamfolie en plakfolie én je betaalt veilig met iDeal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts